Thursday, April 3, 2008

makan-makan time :)

mood arinih: sangap=ngantuk m(~_~)m

semalam..
ader sorang kawan yg bernama A ingin membelanja kawan2nya (B,C dan D) makan * maklum la, baru dapat bonus.. hehe ;) * maka gumbira la kawan2 A nih tadik sebab dapat makan free..
so, lepas magrib bertolaklah mereka2 yg terdiri drpd 4 org gadis jelita tersebut ke Bangi..*erm, jelita ke..? :P ngahahaha*sepanjang2 perjalanan dari KL ke Bangi seeeejuuuuk je sebab hujan. ngantuk seh dalam keta tu. rasa cam nak tido jer.. huhu~

dalam 40 menet kendian, sampailah mereka ke tempat yg dituju..ooh.. gi Village View rupanya. not bad. quite nice place. kalo sape2 yg tatau, Village View nih is located berdekatan dengan Yankees Hut. anyway, sampai sana, keadaan masih hujan renyai2.maka terpaksa lah mereka meredah hujan. ciannya la pd salah sorang drpd mereka yg tgh selsema tu, ader kemungkinan la dapat MC panih. cesss.. :P restoran tu agak besar la jugak and begitu ramaiiiinye lah customer. .sampaikan 4 gadis tadik ala2 blur sebab tatau nak amek seat kat maner.huhu~ tapi sibbaek pastu ternampak ader seat yg ngam2 utk 4 org.

then, tibalah waktu mengorder makan. ho yeahhh! antara makanan yang diorder: ikan kerapu masak steam,tom yam campur, sotong masak pedas, cendawan goreng & kangkung ikan masin. nyam..nyam * adeh, tetiba terasa lapar pulak skang nih bila ingat balik menu semalam..emmm..*
pastu, sementara tunggu order sampai, kami keempat2 gadis tu pun sibuk bergambar la pulak.


lepas makan pun sama, amek gambar lagi.


sampai dah masuk dlm keta pun sibuk bergambar jugak lagik. * camera freak sungguh ! (^_-) *ngahahahha.


sampai umah dalam kul seblas lebih.. pastu arini terbangun lambat gara2 err, terlalu penat makan..hihi. sampai skang pun masih ngantuk.. mmmm ~

anyway, to A - thanx bebanyak sbb sudi belanja kami sumer. lenkali belanja la lagi. ngahahahaha :)