Tuesday, December 30, 2008

tepek gamba jap

KL-Baling, Kedah - Pulau Pinang- KL. for more picture and story, click here

taman rekreasi air panas, Ulu Legong


Lata Bayu

Friday, December 12, 2008

I go agagaggaga! yeahhh~!

yahuuuu!yahuuu!
cutiku dah diapproved!
ho yeah!
esok bolei la berangkat ke Pulau Teeettt dengan gumbiranya.
lalallala~
heheheh.

yang lagi best,
arini da dapat dvd yang dah diorder last week.
citer Prison Break Season 3 & 4.
pastu lagi ader dvd citer The Orphanage ngan I.Robot.

yer, saya tau citer2 tu sumer da lama.
tapi baaanyak miss lah.
tu pasal beli je sumer2 terus.
puas hati :D

skang tengah tunggu complete season One Tree Hill Season 6.
yang ader skang sampai Episod 5 je..
pastu dah stop tengok sebab dah tader sape yg downloadkan.. :(

tapi tatau la bila nak tengok citer2 tu sumer.
sebab skang hari2 kat umah tengok citer Chuck, tapi yg season 1 la.kelaka jugak citer tu. cam sengal je. haha.
lepas abes Chuck, nak khatamkan Heroes season 3 pulak.aritu start tengok drpd episod 7. ahhaa. gila betul.
so lepas abes Chuck, baru nak start tengok heroes S03E01 semula.
lepas heroes, baru nak tengok Prison Break season 3..tawun lepas tengok sampai Scofield kuar daripada Sona. pastu dah tak tengok2 lagik dah sebab boring tengok citer kuar-masuk-penjara. tapi yelah, bak kata Emme "memang la mcm tu jln citer dier. tajuk dier pun sah-sah lah 'prison break'/pecah penjara. iq ko nih baper nih wid?" hampeh. sempat lagik nak mengata iq beta yek Emme?? :P hehe.

iskh, penuh pulak schedule TV Series haku nih. sibbaik dah abes tengok Gossip Girl S02 . kalo x, x pasal2 je nak kena listkan jugak citer Gossip Girl neh. ngeh3. hmm, tu pun x temasuk citer yang kat 8tv. normally every Monday sayer akan memastikan diri sendiri supaya tak ke mana-mana on that day sebab ader citer WAJIB tengok iaitu : Burn Notice & The Criminal Mind on 8tv. biasanya kalau ader org call pun, saya pekakkan telinga je. jgn harap la sayer angkat tepon tu. muahahaha.

citer The Orphanage & I.Robot akan ditonton masa on da way ke Pulau Teett nanti.
yer, dlm keta ayahanda ader dvd player. so ape lagi, gunakan tanpa was-was. hehe. tawun lepas masa on da way gi Ganu, kitorang pasang citer Pirates of The Caribbean. ayah yang tengah bwk keta, jeles je dengar sebab dier kan kena drive, mana bolei tengok. dier bolei dengar je kitorang bergelak ketawa. (hampeh je anak2 ayah haku nih kan. ngee~)
pastu bila balik melaka, dier layan citer tu sorang2 dier. huahuahua.sabor jer lah.

haih,
x saba tunggu esok.

hepi wiken everyone!
(^_________^)