Monday, March 2, 2009

somewhere only i know..

aku tersangat la frust di ketika ini.
tadi..
kemar bitau aku yg bf dier cakap..
somewhere yg aku nak pegi tu..
tak best..
kata bf dier lagi, kat Mesia lagi best.
note: BF dier skang berada di Phuket m(T_________T)m

so now am feeling tersaaaangat lah dooooooooown.
sebab aku expect somewhere tu beshhh..

lagi satu,
last week..
sorang kawan aku yg baru balik daripada somewhere pun cakap menda yang sama jugak.
kata dier,
"Pulau2 kat Sabah lagi best". "Pulau Manukan + Pulau Mamutik lagi best".
and i was like "what? Manukan lagi best???oh nooo!!"
sebabnya...
kalau compare Pulau Manukan+ Pulau Mamutik dengan pulau2 lain especially P.Perhentian, P. Tioman, P.Payar.. sangat la jauuuhhhh berbeza oke!
jangan la compare dgn P.Pangkor sbb P.Pangkor sangat sux. haha.

aku hope sangat somewhere yg aku nak gi nih best..
(lagi best daripada tempat2 yang aku dah pegi lah)
tapi bila dengar orang2 yang dah pegi cakap tak baper best, mula lah aku berasa tak semangat nak pegi..
huhuhu~

what if Sentosa Island lagi best daripada somewhere? what if Bali pun lagi best daripada somewhere?
peeehhhhh! memang taklei blahhhhh !!!
huhuhu~

waaaa...~!!
caner nehhhh!!????
sedehhhhhhhnyeeeee!!
wuwuwuwuuwwu~

note 1: salunya, aku akan pegi tempat yg lagi best drpd tempat2 yg aku da pegi. so kalo tempat yg aku nak pegi nih lagi tak best drpd tempat2 tu sumer, memang la akan berlaku tekanan perasaan selama 4 hari sepanjang berada kat somewhere nanti.. sobsob..

note 2: dah, jangan berangan aku nak bagi tiket flight kat korang. aku tetap akan pegi jugak sebab aku nak kenselkan negara ke-3 yang dah aku lawati dalam list 'mu
st-visit-country' aku . doakan sumernya bejalan dengan lancar, oke..?hehe. ;p


Sunday, March 1, 2009

the wiken~

sayer skang nih sedang mengalami backpain. errr,kot.
nih sumer gara2 semalam swimming sampai lebam kat Kompleks Sukan Negara, Shah Alam.
yup2. u read it correct.
i went to Shah Alam semata2 g swimming sedangkan kat umah sayer pun ader swimming pool jugak. hehe~

sayer telah diracun oleh Sazzy sebnanya..
kater Sazzy, swimming pool umah sayer tu seeeeejukkk gile.. tapi kat tempat yg dier salu pegi tu (KSN,Shah Alam) x sesejuk tu.
Lisot pun cakap cantu jugak.
so that's why..
semalam kami bertiga pegi ke KSN tersebut.
ekceli, bukan kitorang ber 3 je.. tapi ngan family Sazzy n sorang adik Lisot pun ikut gaks.

nway,
memang betul pun.
swimming pool kat KSN tu beshhhh.
sebab air dier cam suam2 je. (tatau la kot2 sebab dah bermacam2 org mandi dlm tu.. huhu)
kitorang bermandi manda 3 jam okeee! tu pun maintain relax je..
kuar pool pun sebab masa kul 6 lebih tu dah start ujan lebat+kilat+guruh sumer ader. seram2.

hurm..
one thing yang tak best,
kat KSN tu ramai gileeee orang.
tapi mostly budak2 je la sebab kat situ dorang buat swimming class utk kanak-kanak.
best jugak tgk orang ajar swimming sebab sikit sebanyak, sayer pun dapat la curi2 belaja. tau la sikit2 skill & tips yg sebelum nih tak penah tau. hihi.

lisot and baby


censored :P


btw,
kat situ jugak ader org blaja scuba diving.
erm..cambest je..
haaaih, bila la bolei amek lesen PADI nih.. *sigh*