congrats for being brave enough..

9:14 PM

Below pix were taken last year [2008],
when we went to see High School Musical 3.

{my youngest lil brother}


i just want to say..

CONGRATS!

you've been circumcised!

hahaha.

kesian.
hidup dia tak keruan ever since dapat tau ayah dah buat appointment dengan doctor 2 weeks ago.
dan hampir 2 minggu juga la dia asek diusik dengan lagu 'potong!potong!' oleh abang dia.
haha.

it was supposed to be done last week, but my family went to Terengganu/Kelantan to attend a wedding so budak kicik tu selamat lah sekejap.

tapi sekejap je lah kan..

kerana 15-12-2009 yang lalu merupakan tarikh 'keramat' beliau.
hihihi.
sian adik kicik haku nih.




oh ya,
tawun depan dia jadi pengawas skola.
so CONGRATS jugak.
semoga tak dibuli oleh murid-murid skola yang lain.
hee.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images