Thursday, January 7, 2010

Keranamu Ne-yo

Status FB semalam :



malam semalam,
masa tengah tengok America's Next Top Model untuk kali keberapajuta kali tah,
tiba-tiba ada orang call.
hurm.. familiar number.
tapi macam pelik la sebab dah berabad lamanya kot tak contact dengan orang tu [selain dlm FB].

so i pressed the green button to accept the call.
tapi tak dengar pape.
mula-mula ada bunyik 'NgeeEEeeeeng GreEEEeeeeng ' (yang macam mesin tampal gigi tu. huhu).
lepas tu bunyik bising. dan ada bunyi muzik juga. tapi tak berapa clear.
then i shouted at him "Hellooooooo! heeeeeelllooooowwww!" but he didn't answered.
at first ingatkan dia tak perasan terdail nombor. tapi akal logik saya kata- mustahil la dia terdail nombor saye sebab like i said, it's been awhile tak keep in touch.

pastu, tup-tup teringat yang an hour before that, saye ade TERbaca and TERkomen kat FB neh:










cehhhh!
" nih misti tader kije lain selain nak jeleskan aku neh" kata saye dalam hati.




andddddd,
memang betul pun.
sebab lepas tu dengar ade orang tu jerit- jerit cakap sumthing like

"wei ko dengar tak ni. aku bagi ko dengar neyo nyanyi nih. misti ko jeles,kan".

dan "muahahahhaaha..!~" ,

... iaitu disusuli dengan bunyik gelak syaitttttonnnn. huhuhu~

*err.. lebih kurang macam tu lah. saye sebnanya tak dengar sangat ape dia cakap sebab sangat bising. so saye assume je la dia cakap macam tu. hehe.


anyway,

WEIIIIII!!~~~
ko memang KEJI ahhhhhhh. dapat tiket makan sorang !~

[
eh silap, pergi berdua eh..?] :P



FYI:
  1. saye tak penah pegi konsert.
  2. walaupun saye minat music, tapi tak minat pergi konsert, kecuali MPO lah sebab saye tak suka crowded place. saye lebih suka 'hiburan secara bersopan-lah sangat '. haha. :p
  3. AKAN TETAPIII, so far ada 2 exception: SANGAT-SANGAT nak pergi konsert My Chemical Romance [2007] & Ne-yo [Semalam!!] tapi nampak gaya tak pernah tercapai. wuhuhuhuhu~
  4. mampu je beli tiket, tapi kalau setakat duduk belakang/ tengah watpe... so saye sebenarnya lebih berminat tiket VIP, tapi mana mampu weiiii nak beli tiket VIP. gila membazir kottttt kalau beli sendiri. huhu. maka sebab tu tak pernah lagi pergi konsert. wawawawa~
  5. jadinya, Kacukies!!!! secara rasminya, sejak kenal ko selama (+- ) 7 tahun nih, inilah first time aku SUPER-DUPER JELES kat kooooooo~! *nanges* T__T

2 comments :

Anonymous said...

wey , aku pun tak penah concert .....kalo aku nak pegi ,kalo tiket VIP duduk depan skali tak sesak-sesak , aku pg ....kalo pg duduk belakang ....takyahler baik aku beli cd lagi bagus ....bley tengok full ...hahaha...(",)

{travel junkie lady} said...

a'ah. same la. same reason nape aku x pegi concert. klu dok blakang, baikkkk tgk kat tv sudey. tapi tu lah, nak seat VIP- terbaik punya seat, tp sangat kedekot nak kuar riban-riban. alangkah indahnya klu dpt sponsor, kan? hehe.

ooh btw, sapekah anon nih?