Wednesday, January 20, 2010

Super Junior The 2nd ASIA TOUR Live in Malaysia 2010


Yes Darls!
Super Junior is coming to Malaysia this March 20th, 2010!~
so chup chup!
what are you waiting for..?
grab the tix before somebody else does!

for more info, click here


hurm,
have you been noticing that lately my entries are all about ads?
haaihh.. dunno what's gotten into me.

takkan mid-life crisis kot..?
hey, i'm still young,ok? lol
.


now,
lemme be clear to you peeps out there : I AM NOT a Super Junior (SuJu)'s fan.
but my siblings are!
[Efie, Abang, Jihah & even si kecil Haziq]=> especially Efie & Abang~
saya suka dengar gitu-gitu jer lah. itu pun sebab adik-adik saya yang minat.
kalau tak, tak kose nak amek tahu. he.
dan saya kenal suju tu pun sebab tengok EHB-Exploration of Human Body.
sumpah kelakar gila~!
best tau. and it's science! :)

before this, i only listened to their pop song. itupun 2,3 kerat je yang saya tau.
ingat tak entry yang ini..?
the episode of lil Suk Hyun's Surprise Birthday Gift- which is Super Junior?
dalam episod tu kan ada part where Suk Hyun had to sing Sorry Sorry song, tapi dia tak ingat. haha. kelakar.


actually the main point saya post entry ni bukan sebab nak promote concert dorang..
tapi sebab tadi masa jalan-jalan dalam youtube, terjumpa pula video Sorry Sorry Answer nih.
it's an RNB song. i kinda like it ^__^

sebelum nih biasa dengar yang original version tu je. the original version is a pop-dance song.
[ Abang can even dance to this song sejibik macam yang Suju menari
=>bukti beliau kipas-susah-mati Suju
. huh, menyampah i :P ]
the original adalah lagi best la daripada yang rnb kot [tapi saya tak suka pun lagu tu sebnanya].
arini saja share dalam blog nih sebab honestly, tak sangka la dorang nih boleh menyanyikan lagu RNB dengan begitu baik~

i'm impressed.
so enjoy!~





ps: ada la orang tu kan.. dia dah beli tiket Suju!~
me..? naahhh. there's no way i'll fork out my money just to see them from a far. tengok dari youtube sudey.

pps: but it's definitely a different story kalau Rain yang datang. ngeh3.




10 comments :

~~anatano121~~ said...

haha.. kalau dpt tiket vvip pun kak weeda xnak gi eh??

ps: lama giler x blogging, ana dh close pun ana punya blog..huhu

{travel junkie lady} said...

free tix..? VIP seat..?
huish. memang tempting jugak tu.
tp kalau dapat 1 tix jer, rasanya tix tu k.weeda pass kan kat org yang tido mimpi suju la kot. hehe.
tu pun dgn syarat la. kalau among siblings, k.weeda buat contest 'sape paling syg Along dier dan sanggup jd slave Along selama setahun'. sape snggup berkorban, maka dia lah yg dpt tix tersebut. muahahahaah *gelak keji*

ana.. blogging la lagi. bosan nih. ana kan sumber k-pop & k-drama k.weeda..

miszcoolrelax said...

jgn kate slave seta0n..10 thn pn ep sggup..ngahaha!!~

~~anatano121~~ said...

busy la kak weeda, nk berfb pun x sempat..huhu.. tgklah nanti, kalau ada mood balik maybe ana buat blog baru..khas utk kak weeda jer..hihi.. (ayat ambik ati tahap dewa..:P

{travel junkie lady} said...

miszcoolrelax: hu?sanggup jd slave 10 tahun semata2 suju..??? haha. mengong. adik sapekah ini.

ana: bz sgt ke..? hu.nih yg amek hati tahap dewa ni nape? nak temasuk dlm contest k.weeda tu jugak ke..? *tiket free VVIP suju show..?* hehe

~~anatano121~~ said...

busy boleh tahan la, ni start ahad smpi rabu ada bengkel d the zon, (hotel dato'k)hehe.. duk suite lg..(ni ayat buat jeles pulak..hakhak..)

ps: boleh je nk masuk, tp make sure hadiah tu betul2 ada :), karang jd mcm kes skim gores dn menang pulak,hihi...

{travel junkie lady} said...

eiiii..x aci~! nak ikut bleiii..? hehe. ana dekat d zon mana nih?jb ke?

alemak, ye tak ye eyh. k.weeda ckp mcm la bebetul ade tiket vvip tu. berangan je tawu. wahahah.

Anonymous said...

the zon dkt klcc, meh la singgah, bilik dia besar sgt, bilik air apatah lg, ana dh siapkan tmpt tido kak weeda dlm bathtuub..hakhak...

~~anatano121~~ said...

the zon dkt klcc, meh la singgah, bilik dia besar sgt, bilik air apatah lg, ana dh siapkan tmpt tido kak weeda dlm bathtuub..hakhak...

{travel junkie lady} said...

hampagassss ;p

dekat the zon je?it's like sekangkang chimpanzi je drpd umah k.weeda kan.. huhu~