Super Junior The 2nd ASIA TOUR Live in Malaysia 2010

8:45 AM


Yes Darls!
Super Junior is coming to Malaysia this March 20th, 2010!~
so chup chup!
what are you waiting for..?
grab the tix before somebody else does!

for more info, click here


hurm,
have you been noticing that lately my entries are all about ads?
haaihh.. dunno what's gotten into me.

takkan mid-life crisis kot..?
hey, i'm still young,ok? lol
.


now,
lemme be clear to you peeps out there : I AM NOT a Super Junior (SuJu)'s fan.
but my siblings are!
[Efie, Abang, Jihah & even si kecil Haziq]=> especially Efie & Abang~
saya suka dengar gitu-gitu jer lah. itu pun sebab adik-adik saya yang minat.
kalau tak, tak kose nak amek tahu. he.
dan saya kenal suju tu pun sebab tengok EHB-Exploration of Human Body.
sumpah kelakar gila~!
best tau. and it's science! :)

before this, i only listened to their pop song. itupun 2,3 kerat je yang saya tau.
ingat tak entry yang ini..?
the episode of lil Suk Hyun's Surprise Birthday Gift- which is Super Junior?
dalam episod tu kan ada part where Suk Hyun had to sing Sorry Sorry song, tapi dia tak ingat. haha. kelakar.


actually the main point saya post entry ni bukan sebab nak promote concert dorang..
tapi sebab tadi masa jalan-jalan dalam youtube, terjumpa pula video Sorry Sorry Answer nih.
it's an RNB song. i kinda like it ^__^

sebelum nih biasa dengar yang original version tu je. the original version is a pop-dance song.
[ Abang can even dance to this song sejibik macam yang Suju menari
=>bukti beliau kipas-susah-mati Suju
. huh, menyampah i :P ]
the original adalah lagi best la daripada yang rnb kot [tapi saya tak suka pun lagu tu sebnanya].
arini saja share dalam blog nih sebab honestly, tak sangka la dorang nih boleh menyanyikan lagu RNB dengan begitu baik~

i'm impressed.
so enjoy!~





ps: ada la orang tu kan.. dia dah beli tiket Suju!~
me..? naahhh. there's no way i'll fork out my money just to see them from a far. tengok dari youtube sudey.

pps: but it's definitely a different story kalau Rain yang datang. ngeh3.




You Might Also Like

10 comments

Like us on Facebook

Flickr Images