Saturday, March 6, 2010

Honey... I'm home!!






i am so BACK, honey!



from where??







.


.


.


.







yes bayyyybeeee,

i went to Sipadan Island!

weehooo!!

^___^




dan saya juga berjaya diving. yeaayy!


*gambar saya tiada di sini sebab saya la tukang amek gambar. huhu*
*gambar best-best ada dalam kamera pak lah*


will update about the holiday later.
i'm still tired of that 4 days event.
so i'll see you when i see you ok, darlings!~

till then, take care~!

:)


5 comments :

Tny said...

C.W.. yesss!!! Please!!! Jangan lupa update in details psl trip ni.. ermm.. klo details, jgn lah type pjg2 sangat.. sbb aku mls membaca karangan panjang! *demand plak! haha*


Syioknya!!!! Lagi.. gambar lagi... lagi... :D Ehh ko dh beli DSLR ke ape tuh/

{travel junkie lady} said...

haaa.. tu la masalah problem. aku suke wat karangan panjang2. x reti wat note. huhu~

xper2. aku akan cuba kurangkan kepanjangan karangan aku tu. hehe.

dslr tu? hmm.. tu member aku punya lah. x mampu eden nak beli. da ler berat. patah tengkuk aku nanti. hahaha.

Md. Naswardi said...

jelez..

Tny said...

C.W, hahaha.. patah tenguk asalkan pix bergaya!!! =)

Takpe.. au cuba bc.. aku ni dh lah slow reader.. ko nk torture aku ke.. huhuhuhuhu...

{travel junkie lady} said...

@madneh:
jeles je buatper. esok booking tiket, terus pegi je la. muahaha.

@tny:
aku dah buat entry seringkas yg boleh. hope ko enjoy reading, k :)

btw, hish. sori ar. aku takkan susahkan diri bwk kamera berat tu. fotografer kan ader.. aku jd model sudah la. heheheheh