tunggu sekejap..

4:23 AM

tukar layout lagi.
jiwa kacau lagi.
haaih.

it's been few weeks already.
and now aku sedang cuba tak update facebook..

sebab..?

entah. untuk jaga hati certain people kot.
sebab setiap apa yang aku update, ada pula jiwa yang kalut. yang resah. yang sedih..

kenapa lah aku tak bolei make up any decision eyh..?
apa yang susah sangat nih..?
dah setahun dah aku drag menda nih.
it's torturing..
and some even suffering because of this..
and i really really HATE MYSELF for not being able to decide anything..
i feel like i'm some kind of a jerk.. eventho that's never been my intention. NEVER.
kalau lah LIFE aku semudah orang lain..
[eh tak pasal-pasal berdosa sebab cakap 'KALAU'. huhu~]


tadi tengok Adamaya.
comel. hee. rasa terhibur sekejap. :)
i don't like Dani, tho.
kat malaysia ni kekurangan actor sangat ke sampai tak bolei cari someone yang bolei gantikan watak Awal..?
*ehh kantoi pulak aku tengok movie I'm Not Single. hakhak. ehh tapi aku copy citer tu dari budak opis. <- ceh. statement cover line. ngee*

Urm..
bila tengok Adam..
aku teringat someone..















Si Gemok.

then tetiba rasa sebak pulak..


oh gemok,
why do you have to come into my life..?
kan ke best kalau kau tak pernah ada kat dalam ni.. *sambil tunjuk hati*



anyway Gemok,
this has to stop.


yesterday was the last.
i hope our path will never cross again..



dan sekarang aku sedang berusaha melupakan beliau.
aja aja fighting!


See the thing is, aku sendiri pun tak sure apa perasaan sebenar aku.
cuma yang aku tau, i have to do this. or else, it'll get worse..



// life aku sekarang dah terlalu complicated~





You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Flickr Images