MC secara berjemaah

4:03 PM

Action Kamen! Beep..Beep..Beep! xD


"So, jd ke kita nk ambk mc secara bjemaah esk..?"


That was an SMS i received from Ana on that sunday night. we were from Kluang, Johor , attending 2 weddings. traveled by two different car. seriously, exhausted gila masa tu. macam lah saye pulak yang jadi OP (Official Photographer) walhal OP rilex je bawak keta. saye pulak rilex jer tido dalam keta. co-pilot lagi la hampeh. awal-awal lagi dah tidur! tak membantu langsung. ;) haha.

sampai umah around 1.30 am. pastu esok (Isnin) tu pergi kerja. sepanjang hari semalam muka ketat gila. takder senyum2 dengan orang-orang lain. takder tegur & sembang2 dengan orang lain sebab super penat dah sebab dah puas bergelak ketawa sepanjang 2 hari kat Johor.
minggu yang sungguh indah!
=)

i'll update later,k. above picture di rembat dari facebook.

Official OP for wedding Kakye + Zammer & Emot + Syaz:
Kacuk & Pyan
Unofficial Photog: Que, Ely, Pak Lah dan mereka2 yang membawa kamera besarrrrr punyaaaaa...!~
;)



You Might Also Like

6 comments

Like us on Facebook

Flickr Images