Monday, May 31, 2010

MC secara berjemaah

Action Kamen! Beep..Beep..Beep! xD


"So, jd ke kita nk ambk mc secara bjemaah esk..?"


That was an SMS i received from Ana on that sunday night. we were from Kluang, Johor , attending 2 weddings. traveled by two different car. seriously, exhausted gila masa tu. macam lah saye pulak yang jadi OP (Official Photographer) walhal OP rilex je bawak keta. saye pulak rilex jer tido dalam keta. co-pilot lagi la hampeh. awal-awal lagi dah tidur! tak membantu langsung. ;) haha.

sampai umah around 1.30 am. pastu esok (Isnin) tu pergi kerja. sepanjang hari semalam muka ketat gila. takder senyum2 dengan orang-orang lain. takder tegur & sembang2 dengan orang lain sebab super penat dah sebab dah puas bergelak ketawa sepanjang 2 hari kat Johor.
minggu yang sungguh indah!
=)

i'll update later,k. above picture di rembat dari facebook.

Official OP for wedding Kakye + Zammer & Emot + Syaz:
Kacuk & Pyan
Unofficial Photog: Que, Ely, Pak Lah dan mereka2 yang membawa kamera besarrrrr punyaaaaa...!~
;)



6 comments :

~~~ana121~~~ said...

hihi... yg bestnya ana masuk opis smpi 12.30 jer pastu blackout... so, balik smbng tido.. haha~~ best3...

{travel junkie lady} said...

huaaaa!tak acinyeee!! huhu~
bayangkan la, pagi2 baca status c.bird kat fesbuk ckp psl 'bestnye tak yah gi opis ari isnin', wat saket ati je. sobs.

pastu dlm kul 11 pg camtu, liza lak antar sms "Bestnya bantal ni..hehe". hampeh sungguh. rasa cam nak karate je mereka2 yg amek cuti ari isnin. hahaha~

~~~ana121~~~ said...

tp serius, mood x elok hari isnin tu.. rasa malas nk layan saper2 cakap.. semer benda pun dh rasa x menarik.. huhu...(hasil penangan srmers' selama 3 hari...) :P

pyan said...

haha..memang best rehat bila balik jalan2 yang memenatkan dan menggembirakan...hahaha..

{travel junkie lady} said...

ana: k.w33da ingatkan akak sirg je mcm tu. hehe.

pyan:ehh, ko ade blog eh.. weh, x aci tawwww. nape sumer org cuti?? huhu~

btw, sape perasan tangan cik bird masa action kamen tu? dier beraksi mcm ala2 tokoh kemerdekaan je... hakhak

~~~ana121~~~ said...

tokoh kemerdekaan ke?? ana rasa mcm org baru menang pilihan raya kecil takpun waktu org umum dia terpilih jd calon masa pilihanraya.. hahahaha~~~