Monday, May 31, 2010

Reception Moto-Moto & Kakye~

Wedding Reception: Zammer & Eiryati
29-05-2010
Kota Tinggi, Johor



Yeayy! kitorang sampai on time!


alahai.baju dah komot.. :(


pix taken from Pyan's FB.

one BIG happy family
i'm blessed! :)


the three above pictures are kidnapped from facebook :)

i met Que face to face for the first time. Junior SRM.
selama nih kenal thru friendster & facebook.
comel sangat! lagi comel & sweet dari dalam gambar!
and boy, she takes very good & excellent pictures!

ini la jadinya bila 2 orang yang hyperactive-kaki camping-dan-panjat-memanjat kahwin.
kemain adventure lagi tempat outdoor photoshootingnya.
1st venue: Err..chinese cemetery.
tepi pantai, atas bukit. konfem gambar dorang cantik, terbaik dari ladang!ngeh3.
2nd venue : jetty.


zammer & kye,
CONGRATS!!

semoga berdua. bahagia. bersama. hingga ke akhir usia..
together with err.. action kamen junior ;p
hahaha~


from above L-R: Pyan & Me, Liza, Yus+Man+baby Umairah, Zila & Arien

kitorang memang suka menyibuk ;p

aksi photographer terlampau. adik pengantin pun tak nak kalah, nak jugak beraksi terlampau.
huahuahua.
Cuk, aku dah tolong coverkan mana-mana yang patut. ngeeee :D

anak dara pingitan.. ;)

note: above picture kidnapped from facebook :)

arien dengan pyang ni ada skandal ke?
nape dorang nak kick bf arien??
jom kita terjah mereka untuk dapatkan kepastian!

yang bukan pengantin pun sama sibuk nak bergambor.
wahahah~





sebenarnya macam malas nak update sebab saye tak bawa kamera aritu.
so macam tak best la kan, sebab takde gambar yang clear.. dan chantek2. hiuu~
nak tunggu gambar dari photog? hurm.. 8 tahun lagi laaaa gamaknye baru dapat kot ;p

ooh, it reminds me: psssstt..kacuk, aku tak dapat gambar pengantin pun taper. yang penting, aku nak gambar aku jer. yg CANTIK2 je taw. yang tak cantik, aku tanak. muahahah~

ok. korang tengok je lah gambar nih. caption to be updated later. daaa..


2 comments :

~~~ana121~~~ said...

best giler time ambik gmbr ramai2 tu.. dewan yg senyap tu boleh jadi riuh rendah... hehe...

{travel junkie lady} said...

a'ah kan. biase ar. sah sah la sbb srmers mengamalkan dasar 'kejar kamera' kan? hahaha~