Wednesday, June 16, 2010

You spin my head right round, right round


  • mengantuknya lahai..

  • arini balik lambat ..

  • sebab sampai ofis sangattttt lewat..

  • lewat sebab malam tadi tidur lambat..

  • tidur lambat sebab tengok movie A-Team yang super kelakar sampai saye berguling-guling di atas sofa yang serba empuk itu.urmmm..

  • hurm, i wonder cerita tu best sebab memang best ke.. atau terpaksa kata best sebab tengok movie yang harga tiketnya RM40??

  • oh yes. A Team adalah sangat, sangat, sangat kelakar! tapi macam malas nak review sebab mataku masih separuh terbuka. haha. kalau saye rajin (which i know, i'm not), akan saye update.

  • ooh tiba-tiba terngiang-ngiang lagu Right Round sambil terbayang seorang pilot yang 'gila' (Murdock) berpaut di kipas helikopter di saat semua orang kelam kabut nak escape dari polis Mexico. haha. sengal gila.

  • btw, semalam masa tengok poster Ecplise, hati terus rasa berdebar-debar. ngee. macam peminat fanatik pula, which the truth is, NO. i'm not a fanatic. tapi layan laaaa juga sebab i like reading the books :)

  • First time tengok movie dalam Platinum suite. sebelum nih paling hebat pun sekadar Premiere je. so bila dapat chance semalam..oooh la la. rasa sungguh awesome. since i'm a small size, maka dapat duduk sofa gabak besar tu terasa macam tengah baring2 atas katil. ngeee~

  • and oh, Bradley Cooper.. kamu sangat nyummmmm~ hakhak.

  • esok ada wedding to attend tapi tatau whether i could go or not... haih~

  • ahad ada reception yang sangat interesting. siap ada theme oke. tapi saye adalah ketiadaan baju nak dipakai. erm.. mix & match je la nanti kot. tapi mana nak cari skirt?? uwaaa~


4 comments :

~~~ana121~~~ said...

haha~~ kebetulan ana pun mlm td marathon citer LBS dgn A-Team.. A-team memang superb best+kelakar+sengal... dr mexico, baghdad,german smpi ke LA..semua scene best giler.. paling x boleh blah scene 3D masa nk bwk lari murdock.. memang kelakar x ingat,hihi...

{ miss ttjl } said...

hahahhaha.itu mmg scene paling kelakar tahap gaban punyalah. like, sumer org impress giler dgn '3D effect' tu kan? hakhak. best gila tgk citer tu. gelak kuat2 takder org marah sbb sumer org pun gelak melampau. *akak taip nih sambil gelak sensorang. hahaha*

~~~ana121~~~ said...

haha~~ betul2.. lg2 time yg diaorg nk heret BA naik plane tu, time BA insaf xnak buat rmbut ganas2 lg..serius lawak... tp yg paling cool time switch kontena tu.. superb brilliant punya idea.. (sori, ana bias skit kalau bab Face ni.. haha~~)

{ miss ttjl } said...

haha. takpe2. akak pun bias bila bab Face. ngeh3.

B.A.. akak rasa paling lawak masa dia sedar2 je, dia dlm keta kebal. pastu dia wonder caner dia bolei ada dlm keta kebal tu. hahahh. mmg lawak gila. rase nak gi tengok lagi je citer tu. hua3