You spin my head right round, right round

10:59 PM


  • mengantuknya lahai..

  • arini balik lambat ..

  • sebab sampai ofis sangattttt lewat..

  • lewat sebab malam tadi tidur lambat..

  • tidur lambat sebab tengok movie A-Team yang super kelakar sampai saye berguling-guling di atas sofa yang serba empuk itu.urmmm..

  • hurm, i wonder cerita tu best sebab memang best ke.. atau terpaksa kata best sebab tengok movie yang harga tiketnya RM40??

  • oh yes. A Team adalah sangat, sangat, sangat kelakar! tapi macam malas nak review sebab mataku masih separuh terbuka. haha. kalau saye rajin (which i know, i'm not), akan saye update.

  • ooh tiba-tiba terngiang-ngiang lagu Right Round sambil terbayang seorang pilot yang 'gila' (Murdock) berpaut di kipas helikopter di saat semua orang kelam kabut nak escape dari polis Mexico. haha. sengal gila.

  • btw, semalam masa tengok poster Ecplise, hati terus rasa berdebar-debar. ngee. macam peminat fanatik pula, which the truth is, NO. i'm not a fanatic. tapi layan laaaa juga sebab i like reading the books :)

  • First time tengok movie dalam Platinum suite. sebelum nih paling hebat pun sekadar Premiere je. so bila dapat chance semalam..oooh la la. rasa sungguh awesome. since i'm a small size, maka dapat duduk sofa gabak besar tu terasa macam tengah baring2 atas katil. ngeee~

  • and oh, Bradley Cooper.. kamu sangat nyummmmm~ hakhak.

  • esok ada wedding to attend tapi tatau whether i could go or not... haih~

  • ahad ada reception yang sangat interesting. siap ada theme oke. tapi saye adalah ketiadaan baju nak dipakai. erm.. mix & match je la nanti kot. tapi mana nak cari skirt?? uwaaa~


You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Flickr Images