Bafana Bafana~

6:44 PM

Bafana Bafana has ended yesterday (or shall i say, early this Monday morning? )

it was fun, World Cup this year.
what's with the Vuvuzela, Paul the Sotong Goreng Tepung Cicah Sos Cili Thai (bak kata one of UTM's officer. hihi), and right before WC 2010 ended, ada pulak burung kat Singapore jadi tukang tilik jugak. haha. macam-macam hal.
ditambah dengan Adidas Jabulani ball, tak pepasal kat rumah aku pun ada terbeli si Jabulani tu jugak. hurm.

was thinking to go out to watch the final game, tapi kemengantukan menguasai diri.
someone ajak tengok midnight before the game, but i was really mengantuk that i had to pass.
(lagipun, orang tu ajak tengok Toy Story 3D; while me wanna watch Despicable Me 3D. ngeee~)

malas nak keluar sebab:


  • macam malas nak salin baju semua.
    kalau la boleh pakai shorts & hoodie je kan ke best. hoho.

  • takder idea nak kelentong apa untuk ambil MC kat klinik nanti. haha.


my brother called me at 2.30 am to make sure that i was awake. timekaseh yer Abang, sebab kejutkan Along. tapi Along tengok kejap je. dalam 3.30 camtu, tetiba tv tengok Along pulak. hahaha.

the good thing with this final game is, my 15 years old Abang, sanggup tak tidur, to finish his homework tapi niat sebenar buat homework sebab tak nak tertidur sebab takut ter miss the final game. kalau tak, jangan harap ler dia nak stay up ;p and then we smsed each other while watching the game. (boleh pula notebook cap ayam haku jadi weng masa update status kat facebook. sungguh dengggg~)

bagaimanapun, ada juga terasa sedikit kerugian sebab tak keluar tengok WC kat Bukit Bintang sebab bila tengok berita kat tv pagi tadi, Bukit Bintang adalah sangat happening. huhu~ takper takper. kita tunggu 4 tahun lagi ;p


this year World Cup makes me miss Futsal. big time. rasa cam nak main lagi la.
aritu stop main lepas kalah masa semi-final. terus drop mental- tak nak main dah.
haiih. tahapehape kan? cepat mengalah. kesian Adidas Predator haku yang terperuk dalam almari kasut tu ;p


//lepas ni mesti rindu nak dengar iklan waka waka, dan segala iklan bola, kan? tapi aritu rasa agak kesian tengok iklan yang ada Messi (iklan cikedis. tak ingat cikedis apa) , lepas dia kalah. i even jotted it down in my twitter while watching the game: "Messi is messy"~

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images