Thursday, July 22, 2010

my baby boo ;)


21-07-2010

my 9 years old baby brother has a facebook! wheeee!~ :D



22-07-2010


[1]

had lunch with Miss Chantek at Chilli's today.
it's been awhile tak jumpa..
macam dah one year je kan.. huhu.
time flies.. *sigh*
tapi tak rase pun lama tak jumpa sebab selalu contact each other thru phone..

it's good to see you again.
and what a relief, that i can finally say it out loud what's going on in my mind for these past few weeks.
penat simpan sorang-sorang.
penat nak jaga hati orang lain.
serious stress gila..
huhu~
sibbaik ko ada.
ko je yang faham aku..


anyway, am looking forward to see you again.
bila ek? takkan tawun depan kot ;p

insyaAllah, i hope we'll meet again.
next time it's gonna be my treat, okeh! :)


******
[2]

for the first time in many, many years..

today..

finally..
.



..



...


....


i'm exercising!

and by exercising,what i really mean is :


sit-up!


hahaha.


kenape sit-up?
sebab saye dah gemok!
jeans yang suatu ketika dahulu nya longgar dan kena pakai belt, now dah ketat gila.

kain baju kurung pun sama.
i hafto hold my breath to zip it!
SERIOUSLY! T____T


harap-harap saye takkan malas lagi buat sit up mulai hari ini :D




ok tu je.
lain kali saye citer panjang lagi, keh.

sekian. terima kaseh :)


note:
sorry sebab privatekan blog without any notification.
ingatkan takder orang baca.
heee.


sile send me your e-mail for invitation, okeh?
(cos i might privatize this blog again.)

if you dont want to leave ur email in comment,
just send it to here:
miss[dot]ttjl[at]gmail[dot]com


thanks.
:)


5 comments :

Md. Naswardi said...

eh... sat ja dh update... hish3...
naswardi@gmail.com

Md. Naswardi said...

ajaq budak kecik bukan2... abeh la afiq tu...

{ miss ttjl } said...

dia yg pandai2 ajar diri dia sendri berfesbuk. haha. ;p

Md. Naswardi said...

along nye pn BANYAK membantu... hish3... tetiba ter pk di mana kita ms umuq 9 thn??? hmm.. men gerek dlm kebun getah... terbey burung... men polis sentri... terjun parit...

{ miss ttjl } said...

takder kaitan dgn along dia langsung la ;p

umur 9 tawun.. saye peksa dpt nombor 1. dapat adiah pencil colour 24 btg masa tu rase mewah gila. haha.

tak penah masuk kebun getah, teey burung (apa tu?x penah dgr pun), polis sentri game feveret, dan saye tak penah terjun parit. umah dekat dgn pantai, so slalu pegi pantai mandi laut:D