Sunday, August 22, 2010

Talking Fish Prank : kesian budak kecik tu

hilarious.
kawaii (cute).
sad.
and everything in between.
enjoy!



kesian budak tu..
sampai menangis dia dibuatnya (comel nya lahai..)
lepasni mesti dia sumpah tak nak makan ikan lagi dah.
heh.


//part yang best:
1) when the fish asked Oshiro to play together, he said:
"Impossible! Failed! Rejected!"
*rofl*
2) sampai angkat kaki nak buka pintu yang berat tu sebab takut & terkejut.
3) bila ikan tu suruh senyum, dia pun senyum. haha. comel gila.
4) masa Director tu tanya ikan mana nak makan, dia tak nak and he said:
"because i understand what it feels like to not want to be eaten"
alolor.. comel nya..
5) kesian sangat part dia menangis masa last tu..
tiba-tba saya pun rasa sebak jugak.. boleh? huhu~

ok tu je. bye~

2 comments :

Tny said...

Sian dak tu.. Gile bikin cuak dia aje.. hikhikhik.. dieorang ni suka to buat prank cmni.. aku pernah tgk gak ala2 ini.. kelakar, tp kenakan orang kaw-kaw punya!!! =p

{ miss ttjl } said...

hahaha. tau takper. sampai nanges budak tu kena prank. memula tu rasa kelakar. tp lama2 rase kesian bila tgk dia dah cuak.