Talking Fish Prank : kesian budak kecik tu

1:13 AM

hilarious.
kawaii (cute).
sad.
and everything in between.
enjoy!



kesian budak tu..
sampai menangis dia dibuatnya (comel nya lahai..)
lepasni mesti dia sumpah tak nak makan ikan lagi dah.
heh.


//part yang best:
1) when the fish asked Oshiro to play together, he said:
"Impossible! Failed! Rejected!"
*rofl*
2) sampai angkat kaki nak buka pintu yang berat tu sebab takut & terkejut.
3) bila ikan tu suruh senyum, dia pun senyum. haha. comel gila.
4) masa Director tu tanya ikan mana nak makan, dia tak nak and he said:
"because i understand what it feels like to not want to be eaten"
alolor.. comel nya..
5) kesian sangat part dia menangis masa last tu..
tiba-tba saya pun rasa sebak jugak.. boleh? huhu~

ok tu je. bye~

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook

Flickr Images