they say a picture worth a thousand words

3:57 AM

i had nothing to do while waiting Jejak Rasul to start and suddenly i saw these:


oh.
NO.
that is so NOT my wedding album
(bila pulak haku kawen?? ;p )
and
it's not anybody's wedding album.

it's actually..
..



...


......




...........







my Krabi album.
:)



tadi bosan-bosan, so belek lah balik album gambar nih.

pastu baru perasan,
gambar ke Pulau Perhentian pun saya simpan dalam album nih rupanya.



ps: inchek Madneh, sila bukak mata anda besaq2 naaa.. ;)



fyi, i LOVE printing my photos.
i have several albums back at home;
from my matriculation year, up until now.
paling banyak, mestilah masa di UTM-
camping sana-sini. event sana-sini.
gambar yang pose beza sikit je pun tetapppp kena cuci asing-asing.
(contohnya pose peace 2 jari, dengan pose 3 jari 'Rock'. beza satu jari pun tetap cuci jugak. haha)
maunya tak banyak album?
ngeee~

i was such a cam-whore when i was with the SRMers,
that they called me 'Ratu Gambar'.
macam siot.
but then,
dorang pun sama jugaaak.
memanjanggggg je kejar camera. *lol*
;p

personally, i think,
no matter how canggih-manggih our technology has become,
nothing can beat hardcopy photos.
computer; hardisk can crash anytime.
cds can be broken
(just like my Pulau Perhentian pictures. sedih gilaaa!!)
thumb-drive can be lost anywhere..

but photo albums?
old-school, tapi itu lah yang terbaik!
(bagi saya la..)

oh ya, selain suka taking pictures to capture the moments,
saya juga suka collect poskad.
everywhere i go, i'll buy a postcard for myself.

//sebahagian yang ditampal kat cube. yang lain semua dalam kotak. heh. yang lain malas nak keluarkan sebab selalu sangat kena move tempat. takde maknanya haku nak kutip, tampal, kutip, tampal banyak kali :p

//and i've never been to London, btw.
that was given by Rozi, my colleague early this year.
suke.suke.suke!
saye lagi suka postcard compared to other souvenirs.
maybe sebab saya suka gambar kot.. :)

//but i appreciate other souvenirs as well, like key-chain & fridge magnet.
my favorite fridge magnet is a London red double decker bus;
given by Wawa, also my colleague.


hmmph,
kununnya suka cuci gambar,
tapi kannnnnnn,

saya tak cuci lagi gambar holiday Pulau Sipadan tempoh hari!
argghhh!
bila laaaaaa nak cuci agaknya tu..?
tak lama lagi Hari Raya pulak.
iskh. tu pun nanti kena cuci jugak tu nanti.
haiskkkk.
T___T

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook

Flickr Images