Monday, September 20, 2010

oh paparazzi!

i never thought that i'll be the victim of paparazzi.



haha.
that was me & Anneh.
the hampeh MJ dengan gigihnya took this picture and showed it to me yesterday.
like i said in previous entry, this thing's gonna be HUGE!
tapi nasib baik lah last week masih ramai yang bercuti maka tak ramai la yang nampak.
lagipun gambar tu jauh. muahahha.

tak kesah pun sebnanya. anneh is my friend.
tapi tak suka la opismet bergossip-gossipan.
besides, trend people kat sini, suka sangat buat cerita dan perbesarkan cerita.
hello, i'm not a public figure, okay?


***



ini gambar last week masa cuti Raya.
my siblings dah start sekolah on Tuesday. can you believe it?
students are still in festive mood, and yet they still had to go to school. kesian gila.



that was Abang on Tuesday morning.
tengah buat last minute study untuk gerak gempur PMR.
masa nih dia tak breakfast - dia puasa nazar.
actually, dia nazar kalau dapat 8A masa trial. tapi sebab dapat 7A's, dia teruskan juga puasa.
:)






Haziq.
Solat Subuh kat luar sebab Abang tengah study dalam bilik.
tu la.. sape suh lambat-lambat. iskh.

pastu kan, dia sangat mengada-ngada.
tak pergi sekolah naik basikal, tapi nak ikut Angah on the way Angah pergi mengajar.













dah tengahari,
Epie and I dah start risau sebab kesian pulak dia kena jalan kaki balik sekolah.
so, Epie pun pegi la amek budak manja nih..
nak harap Along dia??
penakut kot nak bawak skuter.. kang orang ke mana, skuter entah ke mana. setakat bawak beskal boleh la.
haha.

10 comments :

Mrs. Eeza Herman said...

along nye memang mcm tu, penakut lebey...huhu

Md. Naswardi said...

perghhh... terasa glamer la plak... muahahaha...

{ w33da } said...

eeza: bukan penakut. tapi berhati2 ;)
wadi: haha. poyo ;p

Md. Naswardi said...

bila nk celebrate annivesary blog ni? dh nk setahun ni...

miszcoolrelax said...

sgt mamarazzi okeh.. org gi amek afiq pn nk amek gmbr jgk..;p

{ w33da } said...

wadi: eh, mana tau blog ni dh nak setahun? tuan punya blog pun x hingat. ngeee~

epie: ello... along ekceli nak amek gmbr afiq je la =p

Md. Naswardi said...

owh... mamarazzi rupanya... ptt pn... wat la grand2 sket nnt..

faiz said...

wah~~abg ade ar kat dlam blog along...haha

{ w33da } said...

wuiyo! abang ade account blogger ;p

Md. Naswardi said...

abes la...