sekejap je dah rindu balik. *sigh*

3:33 AM

*republish entry. it's supposed to be in a draft. tapi tadi tertekan publish. heh*

it has been awhile since the last time i watched Korean drama.. or any love and relationship drama.
i used to be 'kipas-susah-mati' J-Drama & K-Drama when i was still an undergrad. that was around 2001-2006.
i even took Japanese Language class for fun.
yerp. for fun. tak masuk credit, ok. saja suka-suka.
Frech class takde. Korean pun takde. so Japanese it is -> tu pun sebab terpengaruh tengok Naruto & sebab suka Takuya Kimura. haha xD

i haven't watched love drama eversince 2007. why? well, i'm not that strong enough..
whoever follow this blog since 2006 would know why.. :(

tau je la kan. kalau dah drama tu, esp K-Drama, mesti ada kelakar dan mesti ada part yang sedih gila vavi.
i couldn't bear to watch that 'sedih gila vavi' part. masih terasa lagi........ *sigh*
(tapi bolei je layan cerita oramputih. Korean je yang saye tak boleh. huhu)

tapi kan,
i don't know know why,
last week i kinda miss Rain. miss him A LOT. adoi.
saye pun tak paham kenapa kah.
kadang-kadang suka beliau. kadang-kadang benci gila.->walhal Rain tak kenal aku kot ;p

so i decided to buy Full House vcd. heee.



FYI, the last time i watched this drama, was 5 years ago.
And now, aduhhhhh..
jatuh cinta sekali lagi!
malam tadi baru selesai marathon kesemua 16 episod. ngee~

suka dengan love hate relationship between Je Eun & Young Jae yang ego gila babas tu.
suka dengan Je Eun yang comel dan baik hati.
suka dengan ke'caring'an Young Jae.. *bikin cairrrrr wooo*
dan kali nih masih tetap sama dengan 5 tahun yang lepas,
tiap kali kuar je si Hye Won tu, i keep saying;
"Hye Won : You Bitch!!! i hate you!!!"

i know. sangat over, kan?
saye memang cepat emo when it comes to love triangle ;p
hahaha.

urm..
like i said, now that i've finished watching Full House, i miss it again.
nak tengok balik, tapi macam apekesengal la nak ulang balik all those 16 episodes kot.
nih pun mata dah bengkak sebab tak cukup tidur. huhu.

so pasnih nak tengok semula drama My Girl.
nak kena cari balik dalam hardisk. huhu~

btw, between Young Jae and Gong Chan,
i know most people think that i'll pick Young Jae (Rain),


but i'm sorry, Gong Chan win my heart.
he's too good looking to resist!!!!!
ngeeee~



You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Flickr Images