ehh tak habis lagi..?

9:09 AM




sambungan kisah harijadi si kecik..

*ehh tak habis lagi rupanya citer nih??*
special for Epie & Angah yang sampai rumah LAMBAT aritu.


Haziq dapat hadiah beskal BMX daripada Ayah & Mama.
petang semalam (Sabtu) baru pegi amek.


tak sempat Ayah keluarkan beskal dari dalam keta, dia dah keluarkan dulu.
(ekceli, Abang yang kuarkan)

dan dengan pantas beliau mencabut segala plastik yang berbalut kat beskal tu.





dan tadaaa...!







eh apehal Along menyibuk nih??
;p






ok ok.



tada...!!!!




eh silap orang lagi..

Abang pun sibuk nak try test beskal baru Haziq.
hehe



ok la. bagi chance kat birthday boy pulak.
:)


lepas tu,
Abang tolong tiupkan belon.
tapi bukan tiup pakai mulut la..
hehehe






***

Malam:

mama jemput family Mak Usu, Pak Mbi & Cik Jah datang untuk makan-makan.
just for a small ceremony je.
tapi yang datang 2 family.
Cik Jah tak dapat datang.
sian Haziq..
sebab dia suka kalau Zaidi ada.


ada geng main PS.. main Jenga.. tengok TV.. main game Fesbuk.. main kejar-kejar ke
(eh zaman sekarang ada ke main kejar-kejar??)
lagipun masa dia *cough* kena *cough* khatan dulu,
Zaidi pun ada temankan dia.
he.

apapun,





Happy Birthday again dear Haziq!~
semoga menjadi anak yang soleh,
tak nakal,
dan lebih rajin belajar..
:)


You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook

Flickr Images