everybody knows that nobody really knows..

6:05 AM

currently listening to John Legend's song while changing my blog layout.

kejap kejap tukar layout lain. ada je yang tak kena.
normally i ripped the original layout and customized it ikut sesukahatisesedaprasa..
but today..
hmmpph..
adalah sangat malas nak mengedit CSS.
he.

nak yang simple and soft.
soft but still, ada 'garang'nya.
i mean, nak yang soft dan nampak plain & low-profile but at the same time, out-standing.
out standing yang simple - you know, just simple enough to make a statement.
hohoho.
tak ke pening tu?
;p

nak buat sendiri, tapi cam malas.
idea ada - tapi cam poyo letak kat blogspot.
maybe one day if i have the chance to convert to dotcom,
i'll put up my design.

dotcom??
ceh ceh.
berangan tak hingat~
ngeh3.

so friends,
if one minute you see this blog with this layout, and the next minute *if you refresh*,
it changed to another,
pls excuse me.
biasa lah, minah senget.
kejap camni, kejap camtu.
kamu sabor je la yek..?
;p
ngee~


by the way,
here is one of my favorite from John Legend (one of the many ;p ),
Everybody Knows

Everybody Knows Lyric

*click the thumbnail for larger image*




suara dia sangat nyummmmm~
thehehee.

ps: i'm sorry i hafto to remove the official Music Video.
it's too.. err... bukan untuk tontonan Umum.
tskkk~


You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Flickr Images