Tuesday, October 5, 2010

Mr. Loveable =p

5 comments :

Mrs. Eeza Herman said...

Sg mean simple guy or what?? blurr jap...
btw, xsemua perkara dlm dunia nie yg kita idamkan akan kita dapat..
and xsemua yg kita rasakan apa yg kita idamkan itu adalah 'perfect' juga di mata Allah utk kita..
bila kita dah bersamanya, barulah kita tau, tersangat berhikmahnya dan tersiratnya setiap jodoh dan qada' qadar dr DIA...
itulah sebenarnya yg dinamakan MR SOULMATE..
seseorang yg xmungkin sama setiap apa jua segi dgn kita..tapi saling lengkap melengkapi utk kita...

{ w33da } said...

Si Gemok la. haha. ;p

yerp. betul tu. soulmate = saling melengkapi antara satu sama lain, kan..

thanks makcik ;)

Mrs. Eeza Herman said...

pergh..si gemuk ke?? kat entry mane yg ko ader letak statement tu?? aku xperasan pun..hahaha..kejam ko panggil dia SG

Md. Naswardi said...

owh... ingatkn Seksi Giler... ;p dh nmpak 6pack kn... ;p

{ w33da } said...

eeza: kejam ke? hehe. biau la. dah jadi history. aku ada mention la psl dia 2,3 kali dlm blog nih. dlm blog yg lama laaaaaaagi banyak kali aku sebut2. muahahahha.

wadi:
hahahahhahahha.adoi lah. sengal la hang nih. eh tapi ok gak nick Sexy Giler tu.. hikhik *ketawa gedik*

amboih, perasan ek ai mention pasal 6pax? kehkehkeh ;p