Thursday, October 14, 2010

old love.

again..
i'm posting another song by Atilia, featuring Noh Hujan.

suka suara Atilia.. suka juga suara Noh.
dan suka lagu nih juga.
(eventhough lyric tak berapa clear.. huhu)

terasa macam sedang berehat di tepi pantai..Align Center
sambil dengar live band..
macam masa di Phi Pihi Island, Krabi tahun lepas.

haihhhhh.
terasa rindu nak ke pantai lagi.....



Old Love- Atilia & Noh

ps: sebenarnya terjumpa lagu ni masa search video Kurnia - Mizz Nina & Noh. heee.

and btw,
YES.
one of my fav things to do is watching and listening to live band, live performance.
eversince masa kat UTM dulu,
salu lepak kat Danga Bay semata-mata nak dengar live band kat tepi pantai tu.
:)


and plus,
one of my BFF had a hugeeee crush on one of the singer.

iyer Puan WS.
i'm talking about you.
haha.
ku masih teringat saat2 ko drag aku pegi tengok mamat R**a tu perform.
kalau tak aku, mesti akak-akak kat Kolej 9 tu jadi mangsa.
huahuahua.

urm..
sweet times, kan?
;)