konon tak nak balik, tapi terrrrrrr 'balik' jugak

5:46 AM

okayyyy. so berdasarkan title di atas, BM saya adalah gagal (Fail).
(ohh tapi masa SPM, gua dapat A okehhh. hehe)

oh btw,
Salam Aidil Adha..
how's everyone Raya Haji?
ok?not ok?
turut serta dalam ibadah korban ke tak..?

ewah..
banyak pulak tanya..
hehe..

if you read my previous post,
you'd know how i was contemplating between nak balik raya haji ke tak.
ye lah, cuti sehari je kan.
might as well use it to berhibernate sepanjang hari kat kl pun okay jugak, no?
eurghh. that's one horrible thought.


maka,
pada jam 12 tengah hari semalam, i decided to balik kampung.
send my leave app to my boss and at 1 pm, i was out of the office!
and by 3.30pm, i was oredi in my parents house.
ngeeee~

and now, i'm still at home.
i'll be working tomorrow so esok pepagi buta sesudah sebelum subuh dah nak gerak balik KeyEll.
ikutkan hati, nak je sambung cuti lagi 2 hari (khamis&jumaat),
tapi..
over la pulak kan..

haiih..

sacrifices-
you gain some, you lose some..
:(



urm.,.
nway,
here are our Eidul Adha Moments :)





above picture was taken sometime around 7.45am.
sorang dah siap berjubah, sorang lagi 'elok' je dengan seluar pendek lagi.
dedua tak habes-habes dengan main PS.
hmmpph.







masa ni, mama & ayah and Sis #4 dah ke masjid.
these 2 anak bujang naik skuter.
the other 4 Kakaks naik keta.





above: lepas selesai solat Sunat AidilAdha.
ada la minah tu kan,
tiba-tiba rindu kat skuter beliau,
so dia pun bawak skuter tu balik rumah, along with the 2 anak bujang.







You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook

Flickr Images