oh perempuan-perempuan cantik!

12:46 AM

who wouldn't like to see nice, beautiful creature?
specifically: beautiful woman?
tipu laaa kalau kata tak suka...
haku yg pompuan nih pun suka jugak tengok perempuan cantik, but i am no lesbo okay?
;p
hehehe.

so last week i went to Pavilion cos:
1 ) i wanted to catch a movie.
2) N wanted to see Miss Poh Kong Tourism.

but first,
we went to Shah Alam first.
had something to do over there,
need to go somewhere to see something (apa kah ayat ini?? haha)
tapi tak jadi so we ended up makan ini (see below)
at Pak Li Kopitiam.


finished this,
and off we went to Pavilion.


MAN! even on a wheelchair, still wanna see all those sexy girls.
typical.


lining up,
waiting for their turn..



orait.
time ni dah tukar pakai dress.

"do I look okay?", asked the blue dress girl

and the gold dress girl replied:
"hey girl, you should be like me. "
"don't be nervous. breathe in, breathe out like this"


haaiih,
nasib baik haku tak pergi dengan boifren (takde bf pun. haha),
kalau tak, mungkin akan ada kejadian Kassim Selamat II. kahkah.


*btw, i made it up (the dialogues). mana la haku dengar diorang cakap apa. jauh kot. hee*



sweet gak la Miss Philippine nih.
another one yang cantik, is Miss USA.
tapi cam poyo.
pantang nampak kamera.
kejap-kejap lalu depan kitorang.
last-last tak amek pun gambar dia. haha.
cam dengki je kan..?
hihi~

tengok dorang kejap je because it's movie time at 8ish pm.
went to watch Gulliver's Travel.
i'll review later.
tu pun macam biasa laa..kalau rajin.
entah dah berapa banyak movie dah haku kata nak review, tapi tak review-review jugak. pemalehhhhh tul. huhu.

anyway,
balik tu singgah Bora Ombak.


kesian orang tu tak pernah pergi, so bawak ler beliau pi makan kat sini.
nanti kang kata haku tak pernah bawak makan tempat best pulak kan...
datang jauh jauh, tapi makan kat mamak je apeciter kan..
;p


sekian.

:)




You Might Also Like

5 comments

Like us on Facebook

Flickr Images