Saturday, December 25, 2010

unwell


cough. flu. fever.
what a great combo i have right now..
i should be in bed today.
but i went out anyway, dalam pada tak larat tu.
member nyer pasal, takpe lah kot..
huhu~

rugi je masak harini.
dah la sempat makan sikit je.. ;(

paling tak boleh blah, sempat pulak mengshoppingkan diri dalam pada kepala pusing-pusing tadi.
haiskkkk~
maybe sebab memikirkan,
rugi je stuck lama-lama dalam kereta tadi sebab jalan jam gila kat Bukit Bintang, so rasa macam sia-sia je kot kalau balik tangan kosong.
hehehe.
sungguh alasannnnnnnn, kan?? ;p

oh well, i blame it to that damn YES.
hahaha~

this shouldn't be happening.
i hafto put aside some money for my brother's present.
guess what, he requested for PSP.
dia ingat Along dia cop duit agaknye. hoho ;p

so sape-sape yang sudi nak sponsor sikit adalah dialu-alukan yer.
lagi banyak, lagi bagus. hihi.
although, aku honestly sangatlah tak setuju belikan PSP.
nanti kang belajar entah ke mana..
dok main PSP, PS2, Fesbuk, Blogging, blablabla je keje.
(see, tak pepasal si Along dah membebel. hehehe)

urm.. ok dah bye.
i need to get some rest.
nite nite everyone~!



credit image: click here

0 comments :