The Tourist: It all started when he met a woman..

7:58 PM



the storyline is expected,
but Johny Depp is totally a legend.............







*wait for it*










... ary!!

^___^

he's awesome as always!

for some, this movie is predictable.
you'd know what to expect next.
BUT.
seriously.
i really don't care about that 'cause
i just love love love The Tourist!
*suka johny depp je la tapinya... hehe*
:)


Angelina Jolie..
hurm...
hanya lah seorang perempuan cantik yang biasa biasa saje..
aku rasa watak dia tak lah sehebat dalam Mr & Mrs Smith.
in fact, aku rasa watak dia kali nih macam suam suam kuku saje.
cuma perlu tunjuk wajah cantik,
jalan ke sana ke sini...
menjadi head turning to both men and women.
like duhhhhhhhhh~
takde lah cantik nau
*Italicayat jeles ;p *

oh tapi kan, i love her dresses!
especially the one that she wore during the first scene.
nude color.
*refer to below picture*
sweeeeeeeet sangat!
even night gown dia pun haku rasa cantik jugak! huhu~



The Setting: Italy.


i likeeeeeee!!!!
hehehe.

pastu tetiba boleh pulak teringat The Italian Job.
Italy dan Mob Gang sesungguhnya tak boleh dipisahkan, no?
so that's kinda the whole point of the story.
Italy=Mob Gang=Interpol/Police/CIA/etc hunting for this unknown Pierce Guy.
(oh well, you know the drill.)

i don't want to do any kind of review for this movie, actually.
tak mahu spoilkan to those yang belum tengok.

cuma nak bagitau, my rating:
from 5 stars, i give this 4.5 stars.
-> mainly because of Depp,
an ordinary-selebet- Math teacher yang menjadi mangsa seorang perempuan cantik.
walaupun jalan cerita ada part yang tak logik dan mengarut,
tapi tapi tapi
sebab Depp, semuanya aku maafkan.
//haha. statement tak boleh blah.

Apapun,
i hope you enjoy this movie as much as I do.
so, Happy Watching!
:)



image via google image




You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook

Flickr Images