Thursday, February 24, 2011

Penakut

Emotionally insecure.

i guess i am.

sigh.Align Center

i've been wanting to talk to mrs. s ever since last week, but i was very busy.
so do with this week.
although the misery end on Monday, i've got myself a new task, so yeah.
i still haven't got the chance to talk to her yet.

being occupied with work is a good thing, i suppose.
at least it takes my mind off certain things.

aku sedih.
tapi.
hm.
there's nothing i can do about it.
just let it be.

i never thought i will be this sad, actually.
pms je kot. *cubaan memujuk hati*

whatever.


Penakut - Yuna

Tak semua kau rancang akan berlaku

Mungkin nasib tak menyebelahi aku

Entah mengapa engkau yang aku cinta

Mungkin lebih baik kau ku lepas saja


Chorus

Ini tidak adil tidak adil baginya

Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil

Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga

Tidak adil tidak adil baginya


Kau tak pernah cuba memahami aku

Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk

Dan bila tiba saat ku kehilangan

Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Chorus


Kau bukan milikku

Dan aku memang penakut

Mengakui cinta kepadamu

Seribu kali ku cuba ucapkan

Bila bersamamu

Kau bukan milikku

Dan engkau pun tahu

Kau? bukan milikku



Mabul Island, Semporna, Sabah, Malaysia, 2010.

see..
aku memang penakut.
nak pegang turtle pun takut-takut sampai kan brader guide yang tolong pegangkan ;p

2 comments :

nn said...

i bukan setakat emotionally insecure, memang segala-galanya insecure. and penakut ni boleh buat nangis kalau dengar sorang-sorang sambil layan perasaan...

{ w33da } said...

insecurity=>inferiority complex ;) me too.. i think mostly sbb kita tak percaya/x confident dgn diri sendri kot.

penakut mmg sgt menyedihkan.. :(