Sunday, March 13, 2011

perasaan ku yang terdera..

tak suka la macam ni..
silap aku jugak sebenarnya yang dok gatal mengusha.
hmm.
mata ni memang nak kena tau!

normally kalau pergi jalan, fokus aku hanya tertumpu kepada tempat-tempat menarik yang akan aku pergi.
shopping jatuh tempat nombor 2.
tu pun sekadar untuk souvenir.
dengan kata lainnya, just buat syarat je la. hehe.

harini, dengan gatal tangannya,
aku browse barang-barang yang famous kat EhemEhem.
of course la, EhemEhem is a shopping heaven.
i knew that.
but i also knew that i can handle myself. i can refrain myself from being a shopaholic.
so my intention was just to check what to buy for my family & colleagues.

HOWEVER,
sejurus selepas melihat barang-barang yang famous, yang orang selalu beli kat sana,
terussss aku jadi sesak nafas.
besttttttnyeeee la kalau dapat shopping gegila kat EhemEhem!
tetiba rasa macam aku nak tukar matlamat aku pergi ke sana..
instead of pergi tempat-tempat menarik, pekata pergi shopping je.. ok tak?
best gila kotttt.
no wonder la Ana pun kata, bila sampai sana.. fokus dah jatuh kat shopping. haha.
and they accept credit card too!
ini adalah suatu penganiayaan mental nih.
T____T


kalau inchek Fzl baca nih, sumpah dia gelakkan aku kow2 punya..
dah la masa aku cakap aku tanak check in luggage, dia dah macam;
"Biar betul Wid nih..?"

elehhh..
tu mesti dia buat assumption based on bagaimana aku menjadi monster kat Ao Nang aritu pasal tak sempat shopping. hahaahhaha.

fuh! harap-harap beliau tak baca entry nih.
AMINNNNNN~
hee~

1 comments :

~~~ana121~~~ said...

hahaha... jgn kata pasni nk check in baggage, siap2 kena tmbh kg siap2.. tak padan dgn 15 kg nanti,... :):)

btw, dlm kedai/butik jer yg terima kredit kad, dlm pasar still kena guna cash, so better ada duit sana gak sbb lg murah... (pasar tu saja ana gi 3 kali dlm 2 hari.. hehe..)tak termasuk pasar mlm yg confirm memang ada tiap2 mlm.. memang kena tahan nafsu shopping masa kat sana nanti.. good luck eh!!... haha....