Saturday, May 7, 2011

claustrophobic

i went melepak with Tonyot the other day, after work.
plan asal adalah memaksa dia belanja aku makan kat Dome.
unfortunately my plan didn't work.
yer, saya adalah pisau cukur yang tak berjaya. hahaha.
we went to pizza instead.
asal Tonyot je pizza, asal pizza je Tonyot ;p
oh well, there's always next time , kan?
ngeeee~

tujuan asal adalah untuk pulangkan buku yang haku buat harta berkurun abad lamanya.
tu pun kalau diikutkan hati, tamau pulangkan pun sebab..
well.. i'm thinking of going back to Vietnam again.. hehe.

and another reason we met up was to exchange stories;
me and my Vietnam trip, while him with his Thailand-Cambodia-Vietnam backpacking trip.
yup. he returned to Vietnam again.
hurm.
i guess, nobody can resist Vietnam..

i asked him if he went to Cu Chi Tunnel, he said he did.
then i asked him, "did you go inside the tunnel?"

and he said..
"nope. i'm claustrophobic."

and my reaction was;
"la.... kau tak boleh la jadi vampire!"

hahhaa.
mongok kannn.
dasar obsess dengan vampire sungguh la aku nih.
hehehe.

by the way,
i said that he can berkawan rapat dengan husband aku, Kim Joo Won sebab beliau pun claustrophobia jugak.
haha.

ok tu je.
aku just nak bagitau husband aku dah ada geng main guli.
sekian.



TTJL from inside the Cu Chi tunnel.


2 comments :

naswardi said...

ada apa dlm cu chi tunnel? sejak bila plak kim joo woo men guli?

Gil Ra Im said...

ada laaa.. mcm2. hehe. kim joo won men guli sejak dia dtg mesia aritu.. ngeee~