Monday, May 16, 2011

The Freaky Clown

i wanted to blog about something else, actually.
and i also wanted to share this youtube vid, when i suddenly remembered that i've forgotten to youtubed this awesome dance routine.



freaky eh?
and it was amazing too!
this was during So You Think You Dance Season 7 - Top 4.
Robert Roldan + Dominic.

i saw it on the telly when i was in Ho Chi Minh City.
we were supposed to go out at 830pm or something.
tapi sebab aku kinda terpegun tengok routine ni, selamba je keluar lambat-lambat.
hehe.

seriously, cerita kat tv sana semua best-best, buat aku rasa tak nak keluar bilik masa kat sana.
haha~



4 comments :

~~~ana121~~~ said...

dan diaorang mcm ada satu channel yg asyik tayang MV2 korea, memang smpi tak nak keluar bilik... hahaha...

Gil Ra Im said...

betul2! perasan jugak. MTV tp dedicated utk korean je kan. hehe.

tp channel dorg mmg besttttttt. dah penat, mengantuk tahap mata tak bleh bukak pun, tetap gagah jugak bersekang mata tgk tv. kahkah~

mcm astro. tp apsal lagi best drpd astro ehh.. huhu~

~~~ana121~~~ said...

sebab takde iklan...hahaha...
btw, k.weeda ingat x lagu dlm keter ana yg k.weeda kate mcm best tu.. ni mv dia... enjoice...
http://www.youtube.com/watch?v=2_NWUPaFb9c&feature=related

Gil Ra Im said...

eleh.. ni ana mesti suka dia sebut 'hana' kan?kan?kan? heheheh