ku lari ke pantai (Part 1)

5:15 AM

i had a stressful week.. like seriously gila vavi punya stress, i was almost losing my mind.
hadn't told anyone, cos my bff wasn't around.
i guess, that's just me.
i like to keep things to myself.
bukan lah secretive, tapi tak suka menjaja cerita kat orang lain.

anyways,
put that story behind for a while.
i went back to my hometown for Labour Day Holiday as all of my siblings were at home.

finally.
bukan senang okay, untuk semua orang ada kat rumah pada satu masa.

so my Dad took all of us for a picnic.

where to?

i'll let the pictures do all the talking :)

kami ke Pangkalan Balak saje..
ok lah tu kan..

si along yang macam nenek.
serious tak cool pakai spek.
apakan daya, mataku masih sakit.
aku syak, mata sakit ni mesti sebab dok ulang tengok Kim Joo Won tak habis-habis. haha.

btw, nampak macam happy je kan masa nih.. i hafto be happy untuk menghappykan orang lain =)


tengok apa tu..?


ooooo.. tengah fikir nak naik banana boat ke tak..
rerupanya semua orang penakut.
sorang pun tak nak.

me?
helloooo!
mesti lah aku suka naik banana boat.
i had tried it once when i was in Pangkor Island.
Banana Boat was awesome! hehe~


my sayang ;)

alololor bucuk-bucuk ;p
baiknya si Abang, suapkan adik & kakak nya makan..





the boys.

wait. what? the boys?? haha.

fine.
picture above are the men in our family.
Ayah. Abang. Adik (haziq)



my baju was so sexy.
my bad.
tak budget pun nak mandi laut sebenarnya.
(-__-)''




nanti sambung lagi (kalau rajin).
sekian.

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook

Flickr Images