Sunday, June 26, 2011

ke hujung dunia..

yeah right. 
hujung dunia la sangat. walhal kat Klang je pun. haha. don't blame me, ok? it's just that, my cuzzie used to call Klang as 'penghujung dunia' - sampai aku pun terikut-ikut sebut klang-penghujung-dunia. hehe.

i have never been to Klang before. 

ehh..  wait. Meru is in Klang, isn't it?
ok. ok. so i've been to Klang once. 
it was last year, attending Marni's wedding reception.


and yesterday.. was my second time to Klang, for the same reason: attending a wedding reception.
asek aku je kenduri kawen orang, bila la orang nak datang kenduri kawen aku pulak nih. tskk. loser.

anyway,
kami telah mengalami kesesatan yang terlampau masa di Klang. gilo. sampai rumah pengantin pukul 4 walhal dari KL. sengal tak?
agak frust sebab tak sempat jumpa kawan-kawan masa undergraduate, e.g: Mummy Eeza and Echa.
oh esp. Echa. windu sangatttt kat Echa. da lama tak jumpa dia.. :( 

takpe la. takde rezeki kan.
ok lah. i won't talk much. 
let the pictures do the talking, yeah? :)


Dy & Az.
our friend is the Bride, Dy. 
Dy pakai fav calor daku.. turqoise.. 
wawawawapadanmukasapesuhlambatkawen. =p

the ladies 

 one of my fav candid picture =)

 cer teka baby nih boboi ke gugurl..? 

 fish eye~


 gossip girls xoxo :D



0 comments :