laundry oh laundry (this is not about the Laundry Bar ;p)

9:20 PM

in my whole life, i've only sent my laundry to kedai dobi, only ONCE. itu pun sebab terpaksa because  I was too busy handling the new students during MHS (Minggu Haluan Siswa/Orientasi- and yes, i was once a KAKAK AJK/KAKAK MHS. ngee~)

the bottomline is, i hate other people doing my laundry. normally it's either i put it in the washing machine or, i wash it by hand. 
and thank goodness, the owner of the house that i'm currently living provide a washing machine, so there, my hands are safe. haha~

AKAN TETAPI.
sebaik pulang dari kampung tempoh hari (Ahad),
tengok-tengok, satu button on the washing machine telah berlubang.
i was like.. what the hell..???

normally i do my laundry twice a week.
tapi disebabkan last week  saya adalah super busy, maka langsung tak jejakkan kaki ke laundry room.
jadi, bila melihat keadaan washing machine tersebut, i was totally surprised.
sapo punyo kojo la ni.. hmm..?

macam mana nak basuh baju ni??
bathroom tu dah la kecik cenonet je.
adoiyai~

so.. nak tak nak.. kena la cari kedai dobi.
tapi tak reti la nak hantar baju kat kedai dobi..
(okay, bukan tak reti.. tapi sebenarnya tak confident. huhu)

huish.
last week penat pasal kerja. 
pastu weekend pulak tak pasal-pasal je stress pasal 'basuh baju'.
aiyaaa~ @__@

dalam pada stress-stress ni,
nasib baik ada orang yang baik hati telah menghadiahkan (ye ke hadiah..? ;p ) saya 2 kupon untuk mengSPAkan diri nanti.



saya ada extra 1 kupon, so.. sape nak teman yours truly? ;)

what you'll get:
  • Facial Spa
  • Facial Lift
  • Body Scrub
  • Body Mask
  • Eye Treatment
  • Ear Candling
  • Foot Treatment for cracked heels
  • Hot Towel Compress
  • Complimentary Herbal Drink



okay okay. ni ajak-ajak ayam je.
hehe. jangan marah~

i think i know who to ask :)

tapi taktau lagi bila nak pergi.
konon-konon nak pergi lepas tournament bowling nanti.
but then, it'll be too late pulak sebab tournament bowling will be 2 days before puasa kot.
Redemption Period: 15 July 2011 - 15 October 2011

lama lagi boleh redeem. 
tapi.. urm.. tak kan nak pergi lepas raya kot...
so..how..?




Read More about this and other Deal
RM39.90 instead of RM495 for a Facial Spa & Lift + Body Scrub & Body Mask + Eye Treatment + Ear Candling + Foot Treatment + Hot Towel Compress + Complimentary Herbal Drink at Malacca Spa, Setapak [92% OFF] (expired today!)

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook

Flickr Images