Semangat juang tetap teguh... Aummm!!

12:09 AM

semalam main bowling 1 game je. eventhough Syk asked me to play another 1 round, but i have to say no to him. "kena balik awal nak tengok bola". heh. terbalik pulak. pompuan pulak yang lebih-lebih ;p

btw, jalan jam gila semalam. rumah aku yang sekangkang kera daripada AP pun sampai rumah kul 8 lebih. sempat singgah pasar malam beli durian. so, semalam tengok bola sambil sebelah tangan makan durian, sebelah tangan dok pegang henfon. hehe.
yeah. i watch the soccer match on the telly alone, tapi sibbaik ada je orang yang layan haku tengok bola kat henfon. ngeh3 ;p


komen? ermm.. takyah la kot. i'm not the expert. tengok bola pun sekali-sekala je. tu pun match yang penting-penting je. hehe.
but i know the feeling bilamana dah masuk padang, walau macam mana dan banyak mana prektis sekali pun, walau dah atur segala bagai strategi, when it comes to the real match, semua masuk laut. haha.
sebabnya, anything can happen bila dalam padang.

apapun, Apek memang the true hero la, kan.
tangkas betul dia. macam tu juga Safee Sali.
masa dia golkan bola tu, fuhh! i was almost overwhelmed with tears!
lepas tu bermula la episod tak senang duduk depan tv, sampaikan aku ubah tv, letak betul2 depan katil, sambil makan durian pulak tu. kelas kau! kuakuakua~

tapi lepas je Singapore score 1 goal, terus aku down..
frust bila last sekali M'sia tak menang.
tambah sakit hati bila dok ingat betapa dramanya player Singapore.
Eeeeeeee mencik lah~

anyway,
congrats to Team Harimau Malaya.
takpe lah, tak menang.
nak buat macam mana kan, bukan rezeki kali ni.
tapi walaupun tak menang,
i'll still support you, Harimau!

KAMI TETAP BERDIRI TEGUH...
DEMI WIRA SUKAN NEGARA..
SEMANGAT JUANG TETAP TEGUH...
GO MALAYSIA !!~ :)



ps:
seronok tengok ramai gila yang berada di stadium semalam, termasuk opismate2 aku. pastu rasa macam menyesal je tak ikut sebab tak sanggup redah jam ke Bukit Jalil semalam. huhu~

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images