Monday, August 1, 2011

bowling ke baling??



just a lil update on Bowling Tournament last week.
The Co. have booked 32 lanes for 32 teams in which, each team consist of 4 players.


my team

gila la, memasing sumer terer-terer.
orang lain sumer main bowling, aku pulak relax je main baling. haha~
memula tu berdebar-debar la juga, prolly because it has been awhile kot aku tak join tournament.
tapi lepastu jadi okay.
(tapi lambat jugak la ke-okay-an aku tu. dah half of first game kot baru aku dapat adjust. huhu)

anyway,
hari tu ramai jugak yang datang bagi support untuk department masing-masing. pastu yang bawa family/anak-anak pun ramai.
it was a fun day, indeed. full of joy & laughter. =)




2 comments :

Tny said...

Best.. best... Ade gak dpt piala pin bowling =)

Salam Ramadhan Weeda :)

Gil Ra Im said...

piala tu utk posing je, Tny. jgn tertipu. hehehe.

Salam Ramadhan to you too :)