bowling ke baling??

9:01 PM



just a lil update on Bowling Tournament last week.
The Co. have booked 32 lanes for 32 teams in which, each team consist of 4 players.


my team

gila la, memasing sumer terer-terer.
orang lain sumer main bowling, aku pulak relax je main baling. haha~
memula tu berdebar-debar la juga, prolly because it has been awhile kot aku tak join tournament.
tapi lepastu jadi okay.
(tapi lambat jugak la ke-okay-an aku tu. dah half of first game kot baru aku dapat adjust. huhu)

anyway,
hari tu ramai jugak yang datang bagi support untuk department masing-masing. pastu yang bawa family/anak-anak pun ramai.
it was a fun day, indeed. full of joy & laughter. =)




You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook

Flickr Images