Friday, August 19, 2011

Let's go to Guangzhou, Zhuhai, Shanghai & Hangzhou

when i wrote this entry, i was err i mean, M and I were making rough itinerary for China trip. kitorang dah ada route, tapi tak finalize on budget, hotel, food, etc. it's gonna be the same as Vietnam, we're gonna cover semua route kat China. hehe. Route tu pun aku buat as adviced by kawan aku yang dah travel hampir satu dunia, which he mostly done by backpacking. tapi i think it's too early to make a budget sebab tak confirm lagi nak ke China. i'm planning to go further, actually ;)

tapi kan, tetiba arini tengok ada offer Guangzhou, Zhuhai, Shanghai & Hangzhou.
RM799 je and it's for 2 person!!
route hampir sama dengan apa yang kitorang dah plan.

aiseh.. M takde pulak.. offshore.
the thing is, M was the one yang excited nak ke China.. iskh.

by the way, ni offer RM799 tu:


1) 3 star Hotel Accommodation
2) Tour Guide Services
3) Meals as stated in the tour itinerary (Non-Halal)
4) Travel in Air-conditioned tourist bus

siapa2 yang interested nak pergi China, sila ke sini untuk further details.

6 comments :

~~~ana121~~~ said...

tak nak China, nk gi korea ada offer x?..hehe..

kemang~ said...

chop chop. boleh pecaye ke ni??

takut kena tipu jekk

Lily Riani said...

if ada to xian, i nak ler.... heheh

Gil Ra Im said...

ana:
masa buat route tu kan, kat atasa map tu memang ada 'plan kalau terlanjur' : korea. hahaha. lawak tul.

xian:
kan!! xian mmg ada dlm plan pun :) shanghai-yangtze-chengdu-xi'an-beijing-tianjin

kalau ada pakej murah yg ada semua tempat tu, konfem i amek! hehehe

~~~ana121~~~ said...

hahaha... siap ada 'plan kalau terlanjur'..

Gil Ra Im said...

@kemang: tu la. better tanya dulu kat agency to before beli. tapi kat link tu pun ada bgtau syarat2 dia :)

@ana:haha. tu la pasal.itu kena amek cuti sebulan tu kalau 'nak terlanjur'. huahuahua~