musim bunga untuk ahli ibadah, musim kemarau untuk ahli maksiat.

5:27 PM

haa.. aku suka ayat tu.
it was said by Fedtri Yahya dalam MHI pagi tadi.

bestnya Wardina dah kembali mengacarakan MHI.
aku sukaaaaaa sangat gandingan Wardina & Fedtri.
sejuk je rasa hati.

back to the quote:

" ..bulan Ramadhan ni, musim bunga untuk ahli ibadah, tetapi musim kemarau untuk ahli maksiat.. "

ofismate aku yang tak pakai tudung, time bulan puasa ni pakai tudung.
tak sure la temporary je ke atau permanent, tapi Alhamdulillah,
at least perubahan tu dah ada.
yang selalu pakai skirt & baju yang quite revealing, sekarang ni dah pakai sopan-sopan. Alhamdulillah jugak.
at least ada kesedaran.


me..?
harap-harap khatam Quran malam ni atau esok.
:)

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images