Pulau Bali No More :(

9:53 PM

i wanted to join a contest that requires me to post a colourful picture, so i thought..
"haa..letak gambar masa kat Bali ni best nih.."

so, i went home and looked for my Bali pictures.
malangnya tak jumpa!
laptop memang dah sekian wassalam, rosak.
but since i normally burned all my pictures in a cd/dvd, so i looked everywhere for that cd.
langsung hilang tak dapat dikesan!! wargghhh.
frust gila, ok.
dah la tak pernah cuci gambar2 tu. terus hilang mood dan rasa sedih semalam. sobsob.
tapi baru kejap tadi teringat yang my mom ada copy gambar2 tu dalam thumb drive dia, so maybe balik raya ni i'll copy from her dan berjanji pada diri sendiri akan cuci gambar2 tu.
kalau tak, confirm menyesal tak sudah. tsk.

anyway,
korang yang baik hati dan comel-comel dan hensem2 dan cantik manis,
please vote for my pictures, boleh?
please.. please..please..

i have two pictures:



Cara Vote (How to Vote):

1. Go to the website;

H'mong woman - click here
Ao Dai Wearing Doll - click here

2. Below picture ada ikon Kool, so what you have to do is to click on the icon.



eh, tapi kena register dulu tau. register pakai FB pun boleh,
atau boleh juga register guna e-mel anda.

Kalau korang nak join pun boleh, tapi kena cepat sebab end date nya 26 Ogos 2011.
saye pun dah terlambat sebab baru masuk harini.. huhu~


by the way, nasib baik la i've uploaded my Bali Trip in fotopages few years ago.
Korang boleh tengok kat sini:


Thanks in advance! ^__^

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images