Thursday, August 11, 2011

sape kat sini yang suka bergambar..? ;)


i'm pretty sure by now everyone has at least a digital camera. even yang masih student pun ramai yang dah ada DSLR..kan?
abis tu lepas amek gambar, korang buat apa?
upload kat blog?facebook? tumblr?etc? tu je kan?kan?kan?

i like to print out my pictures.
kalau zaman tok kaduk dulu-dulu, memang saya selalu pergi kedai cuci gambar.
tapi zaman digital ni, lagi la senang.
select je gambar, masukkan dalam thumb drive pastu pergi kedai gambar, suh dorang print. easy peasy. hehe.

contohnya macam ni:


Album Krabi 2009.

(i've blogged about this before kat sini.)

so yes, i LOVE collecting photos.
somehow saye rasa lagi best bila boleh belek-belek album gambar daripada tengok yang dalam laptop/online.
TAPI kannnnn,
gambar-gambar Vietnam belum print lagi
sebabnya.. banyak sangat gambar sampai tak tau nak pilih yang mana! haha.

anyway,
sekarang ada MAD promotion:




murahhhh okayyy!
selalu saye dicharge sampai RM200 kalau print gambar SAHAJA (without album).
now dah ada promo macam ni, harus la beli kupon ni, kan! hehe.

so, apa tunggu lagi, klik je kat sini untuk lebih lanjut ye :)





1 comments :

kemang~ said...

sy nak try buat lah photobook .. kenangan time travel tu :)