Wednesday, September 28, 2011

Colin Farrell is the most notorious vampire in town!

wahhhh tajuk nak vadavast aje, kannnn.. hehe. dah lama tak review movie.. malas kot. daripada aritu nak review pasal movie Contagion.. pastu Smurfs.. and the latest one: Fright Night. Tapi bila nak taip je, jadi malas. huhu. Harini pun tak nak review pun. just want to talk about random stuff :)

  • Movies
    Antara Contagion, Smurf & Fright Night, the best movie would be Fright Night. Aku bukannya bias sebab aku suka any kind of vampire movie/drama yer, tapi sebab memang sumpah best! Saspen habis kot citer tu. Opening movie pun dah buat jantung dupdapdupdap.. Yang best dengan movie ni sebab ia genre Horror Comedy, so ada la unsur-unsur lawak :)

    antara dialogue yang buat aku tergelak:
    Charley: "That is a terrible vampire name. Jerry?"
    Ed: *looking annoyed* "I did not give his name, I just tell you the facts"


    *rofl*

    Aku admit, memang ada part yang tak logik (err tapi dah nama pun citer vampire, so sah2 la tak logik. haha), tapi entah.. aku rasa fun tengok movie ni walaupun boleh dikatakan aku banyak tutup MUKA dengan pashmina everytime keluarnya scene seram dan saspen. kuakuakua.

    Colin Farrel sangattttt menakutkan. giler ah. dah la jahat, pastu dia sangat enjoy dengan kejahatan dia tu. aku suka watak dia dalam citer tu. kind of watak the late Heath Ledger dalam The Dark Knight. They can play the evil character very well.

    Trivia:
    In early stages of development, Heath Ledger was considered for the role of Jerry. But this was prevented when he passed away in January of 2008. (source)


  • The rest, semua pun best. dan semua aku berpuas hati. contoh, vampire tak boleh masuk rumah uninvited, vampire hangus bila kena matahari (bukannya dazzling macam citer Twilight ;p).. etc. aku happy sebab dorang betul2 follow vampire myth :))

    i think, this is the best vampire movie that i've ever seen. rasa macam nak tengok 3D, tapi takut la pulak. hihi~ Ana, dare to tengok citer ni in 3D tak? ngeh3 ;)

  • High School Musical
    Semalam ada cerita HSM kat tv. aku terus tergelak bila mula-mula cerita tu start sebab teringat tengok HSM3 kat movie dengan Tonyot & his brother. Dah la dia yang ajak. i mean, pelik gila kot a guy layan HSM.... tapi best la. sebab aku pun enjoy tengok HSM 3. mainly sebab cerita tu musical. lagu best-best. choreography mantap. And FYI, before tu aku TAK PERNAH tengok HSM1 & 2. aku nak tengok HSM3 sebab aku tengok trailer dorang cambest. plus, aku suka Zac Efron + Vanessa Hudgen. *minat Zac Efron? bajet umur kau belasan tahun kah?? haha* ngeee~



Banyak lagi benda nak update, tapi..... nanti-nanti la kot (kalau rajin. he)

ps:
Syawal dah habis, tapi masih lagi ada invitation Open House. haiih.. asyik maaaaaakan je la keje aku nih. Apa pun, ALHAMDULILLAH.. dah selesai pun Puasa 6 :)

iPhone 5 expected to be unveiled October 4.

Takeaway: Apple is inviting the press to an official event next Tuesday, Oct. 4, and an announcement regarding the iPhone 5 is widely expected to be the main event.

Apple has alerted the press to a scheduled presentation to take place at its headquarters next Tuesday, October 4 at 10 a.m. PT (1ET). The iPhone is on the agenda and the mood seems inviting — there is apparently a breakfast and coffee bar on offer to attendees an hour before the event starts.

In addition to the usual breathless anticipation that attends every Apple announcement, there is the added curiosity to see how new CEO Tim Cook handles the activities and presumed introduction of the iPhone 5.

ZDNet offers its own observations on the upcoming event:

Rumors have been circulating for months about the iPhone 5, but what is known indicates some serious volume for Apple.


  • The iPhone 5 will be the first Apple device to be available on the top three carriers in the U.S.-AT&T, Verizon and Sprint. That latter one isn’t official, but reports indicate that Sprint will get the iPhone.

  • While the iPad gets a lot of attention, the iPhone remains the cornerstone device for the company. “The iPhone is the cornerstone of Apple’s consumer strategy, with few opportunities larger than the global handset market. Now it is positioned to ride a wave of smartphone growth that could top a billion annual unit shipments by 2015,” said Morningstar analyst Michael Holt.

  • Apple’s iPhone 5 will provide profit fuel for the next three quarters at least. Wedbush analyst Scott Sutherland argued that the iPhone 5 is a first installment of a new product cycle for the smartphone. He said:

  • Our checks indicate interest remains strong in the iPhone 4. We also see increased global distribution, especially in China and other emerging markets driving growth. Apple added 42 carrier partners in FQ3, with most added at the end of the quarter and more coming online. By comparison, RIM distributes through over 600 carriers, meaning Apple still has a large opportunity to increase distribution. We also expect new product launches including a new iPhone in early October with store training to begin soon, an iPhone targeting emerging markets, and a LTE iPhone in 2012 with an improved UI. We now expect 21 million iPhones to ship in FQ4, up from 20 million. More importantly, we expect 26 million units in FQ1, up from 23 million, due to seasonality and iPhone 5.





TTJL/Gil Ra Im :
Eventhough i'm not Apple's fan (i mean, i LOVE their cool products, it's just that i'm not a gadget freak ;p), i hafto admit, selalu teruja tunggu Apple unveil new product sebab impress dengan dorangnyer creativity and innovation. Impress aje, yek. tapi tak pernah minat nak beli. i have my own reason (so far, satu pun tak menepati taste aku. there's always a drawback yang buat aku rasa tak worth beli iPhone).. and so far, yang betul2 buat aku teruja is the coming iPhone5. Let's see how good iPhone5's gonna be, shall we? :)

Monday, September 26, 2011

KISAHKU #2 : IN REMINISCENCE OF ATOK (and NENEK)

My Grandpa died at the age of 89 years old.
Is it too soon? i don't know. i have no idea.
i never ask my mom when were my grandparents from my mom's side passed away.
i was not yet born when they were gone.

So the only Grandparents they i've ever known is only from my dad's side. My Atok & Nenek.
Nenek passed away when i was studying in UTM and thus, that left Atok alone living with my Aunt, Mak Dek. Family Mak Dek la yang jaga Atok since she lives in Atok's house. Tapi from time to time Ayah akan bawa & jaga Atok kat rumah kitorang jugak for a few weeks.

* tears *

** Flashback to 20++ years ago **

Dulu masa aku kecik2, family kitorang tinggal di Kuantan sebab during that time, both of my parents working as government servant kat sana. We lived there for 12 years. Bila ada cuti panjang @ cuti perayaan, i.e: Hari Raya baru lah kitorang balik Melaka. Kalau cuti pendek (i.e: Raya Haji), kitorang akan ke Terengganu to visit my Aunt (mom's eldest sister) yang menetap kat sana lepas kawen dengan orang Ganu. and FYI, i was born in Terengganu. hehe.

Anyway, disebabkan family kitorang yang tinggal paling jauh (sebab adik beradik Ayah yang lain semua tinggal di Melaka/KL), kitorang la yang selalu dapat 'special treatment'. ;D Rumah Atok ada 1 bilik je, so kalau family kitorang balik, kitorang la yang dapat bilik tu. Tapi rumah Atok quite big, ada tingkat atas, ada tingkat bawah. pastu ada banyak 'hall'. so bila 3,4 family balik kampung, semua tidur berlambak kat hall, except my family la. hehe.

Antara yang paling best bila balik Raya adalah bila sehari sebelum raya, Nenek & the Makciks akan sibuk prepare makanan untuk Raya. Normally akan siap petang sebab malam tu orang-orang kampung akan datang bertakbir kat rumah. Biasa la kan, masa tu kan kecik lagi, so bila dengar orang takbir, otomatik otak aku translate; "Yes, esok Raya!!". Haha.

by the way, lepas bersara, Atok & Nenek buka kedai makan. So, sehari dua sebelum raya Atok akan bawak balik baaaaaanyak air botol (minuman bikarbonat) dari kedai dia. Kitorang yang cucu-cucu yang muka tatau malu ni selalu jugak mintak Atok buka kan air botol.. tapi bukannya sebab nak minum sangat air tu. tapi sebab nak penutup botol nak buat main. hehe. aku pun tak ingat apa nama game tu, tapi adik2 aku yang kecik2 ni panggil game tu: Main Ceper. err.. apa-apa je lah =p



image via google.

Atok aku ni kelakar orangnya. Dia suka mengusik. Asal aku balik Melaka je, mesti dia buat-buat tanya "Mung nak makang ikang dalang pinggang?" (Kamu nak makan ikan dalam pinggan?). i was like.. apakah? Tok, saye duduk di Kuantan, bukannya Terengganu. adeiiii~

Pastu kan, bila aku balik Kuantan pulak, nanti babysitter merangkap Mak Angkat aku pulak cakap "Ehh orang Melakau ulau melingkau atas pagau dah balik!" again, apakah..?? layankan je laa.. T_____T

Dulu sebelum pindah Melaka memang best. ye la kan, masa tu kecik lagi. Kampung pun meriah sebab banyak rumah dan ramai orang. Dan semua orang kenal each other. oh ye, both of my parents adalah sekampung ye, harap maklum. haha. Tu yang bertambah best tu sebab normally Hari Raya pertama tu kitorang tawaf satu kampung :)

pls excuse my handpainted gambar. huduhs. was done using Note Everything Apps.

Have I told you that the kampung is in Melaka town? So, takde la besar mana pun kampung tu. Dan paling sedih, in mid 90's some of the tanah perlu dijualkan sebab ada developer nak buat hotel kat situ, including my mom's house/land. rumah Mama tu dah la besar, terletak betul-betul kat tepi jalan besar. confirm2 la kena jual. (it's either sold or confiscated) :(

And ever since that, most of neighbours moved to other places. bertambah kecik la kampung tu.. dan dah tak best. Nasib baik masa tak best tu, kitorang pun dah pindah ke Melaka. Yang kesian, Adik2 aku yang 3 orang yang kecik2 tu memang tak berkesempatan merasa pengalaman 'hohoho balik kampung', tidur rumah Atok ramai-ramai.. dan diorang pun tak berkesempatan tengok rumah Atok/Nenek from mom's side.. :(

Now that Atok's, too, gone forever, mesti rasa lain bila sekali-sekala singgah kat kampung......... dan raya tahun depan definitely will be different... sekarang bila sedekah doa, Al-Fatihah dan Yaasin dah bertambah satu lagi nama.. and another grave to be visited...

Al-Fatihah kepada semua yang telah pergi..
May you rest in peace..

Tuesday, September 20, 2011

i gave Atok the last good bye..


harini aku hilang the only Atok that i have left.



Semoga roh Atok ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Al-Fatihah..







//i have so much to say.
//tapi bukan sekarang.
//mungkin nanti.. bila rasa ini dah reda..
//apapun, aku bersyukur sempat kiss Atok's forehead,
//right before jenazah diturunkan di liang lahad..

Sunday, September 18, 2011

To you Adventure Junkie: Win a Dream & Life Changing Experience!

Are you up for this?






if you are, then why don't you go here. There's a lot of categories to choose from!



Win a Dream Experience for you and your Buddyz - experiences that are truly unique and money-cannot-buy, such as a chance to win a once-in-a-lifetime experience to hang with celebrities (Lisa Surihani, Aizat or Shaheizy Sam), get to pick from 100 awesome unique experiences OR great merchant rewards.


I wish you the Best of Luck!

(^__-)v

Saturday, September 17, 2011

Raya oh Yeah..


Semangat kita nak bangun pagi
Pakai cantik-cantik hari ini
Oh yeah...
Nak jumpa somebody
Rumahku dihiasi indah
Senyum sehingga hujung telinga
Oh yeah...













Raya kali ini mungkin berbeza
Kerna ku ada dia
Nyalakan pelita cinta di hari raya
Hati seperti bunga api bersama dia
Oh indahnya
Ku jatuh cinta di hari raya



.....................



................



.............



............




.........

....



...

and last but not least,

budak kecik's version of Yuna's Raya Oh Yeah :)



the Yuna's original Raya Oh Yeah's clip is here.

:)

Wednesday, September 14, 2011

Pictures of last night, ended up online. I'm screwed.

Sekarang ni, setiap kali dengar suara Katy Perry je, mesti akan teringat Smurfette (Hey Girlfriend! ) from The Smurfs movie. cute nya lahai suara dia :)

by the way, currently i've been listening to this song by Katy Perry. it's catchy. And somehow buat teringat salah satu episod dalam How I Met Your Mother dan juga movie The Hangover. haha.

//kalau dengar lagu Marry You - Bruno Mars pula, buat saye teringat kisah Britney Spears one day marriage. he. but i like that song too. suka beat lagu tu :)

Last Friday Night - Katy Perry

There's a stranger in my bed,
There's a pounding my head
Glitter all over the room
Pink flamingos in the pool
I smell like a minibar
DJ's passed out in the yard
Barbie's on the barbeque
This a hickie or a bruise?

Pictures of last night
Ended up online
I'm screwed
Oh well
It's a blacked out blur
But I'm pretty sure it ruled
Damn

Last Friday night
Yeah we danced on tabletops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credit cards
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

Last Friday night
We went streaking in the park
Skinny dipping in the dark
Then had a menage a trois

Last Friday night
Yeah I think we broke the law
Always say we're gonna stop-op
Whoa-oh-oah

This Friday night
Do it all again
This Friday night
Do it all again

Trying to connect the dots
Don't know what to tell my boss
Think the city towed my car
Chandelier is on the floor
With my favorite party dress
Warrants out for my arrest
Think I need a ginger ale
That was such an epic fail

Pictures of last night
Ended up online
I'm screwed
Oh well
It's a blacked out blur
But I'm pretty sure it ruled
Damn

Last Friday night
Yeah we danced on table tops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credits card
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

Last Friday night
We went streaking in the park
Skinny dipping int he dark
Then had a menage a trois
Yeah I think we broke the law
Always say we're gonna stop-op
Oh whoa oh

This Friday night
Do it all again
Do it all again
This Friday night
Do it all again
Do it all again
This Friday night

T.G.I.F.
T.G.I.F.
T.G.I.F.
T.G.I.F.
T.G.I.F.
T.G.I.F.

Last Friday night
Yeah we danced on table tops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credit cards
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

Last Friday night
We went streaking in the park
Skinny dipping in the dark
Then had a menage a trois

Last Friday night
Yeah I think we broke the law
Always say we're gonna stop
Oh-whoa-oh
This Friday night
Do it all again

Tuesday, September 13, 2011

wordless wednesday : perkara yang menggembirakan hati




Times, Pavilion
10th September 2011

save me in your playlist so You wont forget this


Harini birthday Zakiah.
semalam masa tengah fikir 'apa benda nak bagi kat minah ni esok ek..',
tetiba aku pulak yang depress 'cause we both are reaching to 'that' age..
walhal kalau diikutkan, last week sejurus lepas cuti raya Zakiah ada cakap;
'TTJL, this month birthday month kita dua orang, so no depress2 tau..'.
masa dia cakap tu, aku gelak je la. entah. tak rasa pun depress ke hape ke. i'm ok.
tapi tetiba semalam pulak rasa cam alaaalaaa sedihnyaaaaa la...

Entah. tetiba je.
this year gonna be alone.

but then again, the past years pun aku alone jugak.
it's just that eventho alone, still ada small celebration.
dan.. tahun ni confirm takde bunga. hehe ;p

oh i'm not a huge fan of bunga ye harap maklum.
i mean, i like beautiful flowers, tapi entah.. roses are too cliche, kot.
and i've received more than enough bouquet just this year alone, mind you.
aku dah tahap malu gila dengan receptionist, dan paling tak boleh blahhh,
pernah sekali tu, ada 2 boss (manager) hantar 2 bouquet of flowers utk aku sebab masa tu receptionist takde.
maluuuuuu gilaaaa i tell youuuuuuuuuu.
rasa macam nak menyorok bawah meja masa tu.
eeeeeeeee dah la aku tengah stress masa tu.
iskhh.

i know some of you men out there wonder what's with the flower, kan?
see, aku pun sebnanya tak paham,
kenapa korang suka sangat bagi bunga eh?
nak kata murah..
hurm.. i think it's quite expensive kot.
kenapa tak bagi something yang much more worth it, like handbag ke, jam ke, rumah ke..kereta ke..iPad ke..
(haha demand tak?demand tak? memang nak kena lempang kannnn..kannn..kan... hehe)

so far, aku tak jumpa lagi lelaki yang smart enough yang understand aku.
i don't need the fine dining. the bouquet. the cheap talk =p
i'm just a simple girl (girl??? err you know what i mean, kan? hehe) and i like simple things..
like books...

cd's...


...


...


or maybe..


i think for this year, the best birthday gift ever would probably be the ticket to Yuna's performance at Dewan Filharmonik PETRONAS.

but i guess, that's a little bit too late for that, eh? :(

haiihhh. so kesian la aku nih ;p ~

hurm. s'okay.
maybe next time eh Yuna? :)

dah tamau sedih-sedih.


*terus pasang lagu sambil berangan something random turned to something awesome could happen. haha~ *


PS:
kesimpulannya, aku actually nak bagitau aku frust tak dapat pergi tengok Yuna dekat DFP.
Sekian untuk makluman ;p


Wednesday, September 7, 2011

without boundaries : island and beaches


i've been meaning to write an entry about 8tv's Without Boundaries ever since the 'Welcome to the Rail World' series last year. the series reminded me of my trip to Gunung Stong and Kenong Rimba Park; which i commuted from JB to Kelantan & Pahang by train. i was an undergraduate student, then. Went there with my friends during semester break and it was helluva fun! ^___^

anyway,
last night i watched Without Boundaries: Island and Beaches that was hosted by that pretty-face hunk, none other than Henry Golding yawww! ye saye tengok sebab ada host yang handsome. so yeah i'm superficial like that. hahaha ;p


ok ok i'm just kidding. even if it's not Henry, i'd still love to watch the show cause hellooooo.. it's island and beaches, that's like my most favorite place in the world! And btw, so far i've only watched him in Pulau Langkawi, Pulau Pangkor and Pulau Layang-Layang (i think so. i forgot the island's name. eughh. i feel so old oredi. tskk.) I think Henry is a fun to watch . sebab dia macam sengal and kelakar je.. hehe.


Anddddd.. in last night episode, he went to Singamata! OMG! how come i didn't know there's a Singamata in Semporna?? i thought the only island left that i'd love to go the next time i'm in Sabah would be the Pulau Mataking. and now i have to add Singamata too??? this is so unfair. Henry, you are a one lucky dude ;p

As a recap for last night episode, the team went to Sipadan Island, together with the Polis Marine. that's cool. sebab dulu saye pernah naik bot Jabatan Laut dari Kuala Kedah ke Pulau Payar. hotel 3 bintang bergerak. best! hehe. Too bad the team (8tv) went there only for a short time. i thought i'd be be watching Henry dived in Sipadan. Sipadan is like diver's heaven kot.. So it's quite frustrating when there's no footage of him diving with sharks. haha~


BUT,
Henry definitely turned me to be a green monster when he accidentally happened to be in Semporna during Regatta Lepa! that's awesome dude! i wish i was there too. (but i've attended the Bajau Laut Wedding Ceremony, so we're even la, kan? haha)

See, there's a LOT to see in Malaysia alone. i went to Sabah twice, and i still have a lot of place to go to. ini baru Sabah.. belum negeri lain lagi. iskh.



note:
in case you've missed it, the repeat show is on Saturday, 10.30 am.. or you can watch it in tonton.com :) (wahh haku ni buat promo macam keje dengan 8tv la pulak ;p )

Monday, September 5, 2011

heart speaks..




lama dah tak rasa camni *sigh*








bistu, sape pulak nak jadi rainbow aku? =p


yup. yup. definitely ;)
haha~




and last but not least..


hahahahha. lawak sengal ;p

Saturday, September 3, 2011

5 Syawal 1432H

Melaka - Kuala Pilah - Seremban - Seremban 2- Melaka











finally, back at home..
..to receive another crazy guests. haha~