Tuesday, September 13, 2011

save me in your playlist so You wont forget this


Harini birthday Zakiah.
semalam masa tengah fikir 'apa benda nak bagi kat minah ni esok ek..',
tetiba aku pulak yang depress 'cause we both are reaching to 'that' age..
walhal kalau diikutkan, last week sejurus lepas cuti raya Zakiah ada cakap;
'TTJL, this month birthday month kita dua orang, so no depress2 tau..'.
masa dia cakap tu, aku gelak je la. entah. tak rasa pun depress ke hape ke. i'm ok.
tapi tetiba semalam pulak rasa cam alaaalaaa sedihnyaaaaa la...

Entah. tetiba je.
this year gonna be alone.

but then again, the past years pun aku alone jugak.
it's just that eventho alone, still ada small celebration.
dan.. tahun ni confirm takde bunga. hehe ;p

oh i'm not a huge fan of bunga ye harap maklum.
i mean, i like beautiful flowers, tapi entah.. roses are too cliche, kot.
and i've received more than enough bouquet just this year alone, mind you.
aku dah tahap malu gila dengan receptionist, dan paling tak boleh blahhh,
pernah sekali tu, ada 2 boss (manager) hantar 2 bouquet of flowers utk aku sebab masa tu receptionist takde.
maluuuuuu gilaaaa i tell youuuuuuuuuu.
rasa macam nak menyorok bawah meja masa tu.
eeeeeeeee dah la aku tengah stress masa tu.
iskhh.

i know some of you men out there wonder what's with the flower, kan?
see, aku pun sebnanya tak paham,
kenapa korang suka sangat bagi bunga eh?
nak kata murah..
hurm.. i think it's quite expensive kot.
kenapa tak bagi something yang much more worth it, like handbag ke, jam ke, rumah ke..kereta ke..iPad ke..
(haha demand tak?demand tak? memang nak kena lempang kannnn..kannn..kan... hehe)

so far, aku tak jumpa lagi lelaki yang smart enough yang understand aku.
i don't need the fine dining. the bouquet. the cheap talk =p
i'm just a simple girl (girl??? err you know what i mean, kan? hehe) and i like simple things..
like books...

cd's...


...


...


or maybe..


i think for this year, the best birthday gift ever would probably be the ticket to Yuna's performance at Dewan Filharmonik PETRONAS.

but i guess, that's a little bit too late for that, eh? :(

haiihhh. so kesian la aku nih ;p ~

hurm. s'okay.
maybe next time eh Yuna? :)

dah tamau sedih-sedih.


*terus pasang lagu sambil berangan something random turned to something awesome could happen. haha~ *


PS:
kesimpulannya, aku actually nak bagitau aku frust tak dapat pergi tengok Yuna dekat DFP.
Sekian untuk makluman ;p


2 comments :

~~~ana121~~~ said...

takmo la sedey2..jom kiter celebrate besday k.weeda sama2...

Gil Ra Im said...

Sedey sbb xdpt g tgk yuna je. Hehe (punya la pnjg mukadimah,siap buat ayat sedih lak tu.haha)