Berikanku hanya satu lagu..

8:51 PM

i'm in love with someone named Bo..
not Boo. but Bo.
or the real name is Amir Iqram.

yerp. you read it right.

oh hey,
aku cuma jatuh cinta dengan suara dan lagu saja.
bukan orangnya.
hehehehe.


aku tau pasal Bo ni agak lambat juga sebenarnya. i think it was last year.. kenal dia melalui lagu Malam Ini.
tapi sampai situ je la. aku pun tak tau kenapa aku tak search further pasal lagu2 dia.. aku syak, pasal broadband yang sebenarnya 'beruk'band tu la kot. slow gila... last-last aku give up menggoogle . (-__-)"


Dah dengar ke belum lagunya yang bertajuk 'Lagu'?
comel kan?
whoever yang jadi muse dia untuk lagu tu must be a very lucky girl.
sweet sangat!
dah la yang buat lagu tu laaagi 8 juta kali comel, bila Bo gelak dalam lagu tu.
alahai.. gugur jantung.. ;p

btw, is this him?

ok fine. maybe it was him, or maybe it wasn't him.
ye la kan, asal nampak rambut gebang kenteng macam tu, lajuuu je nak kata itu adalah Bo, padahal macam ramai je kot yang buat rambut afro tu. he.


actually aku tak ingat pun pasal ni;
tapi kawan aku cakap, bila tengok video klip tu,
teringat pula masa aku bawa dia & Nuar jalan-jalan kat Melaka / Jonker Walk.
err.. aku lupa nak update pasal holiday tu. it was in May.
masa tu aku ada hal peribadi yang perlu diselesaikan.
i was a mess, waktu tu. pastu ada pulak orang jauh gegatal suh aku bawak pegi jalan-jalan.
hampagas tul (-__-)
tapi sebab aku ni kannnn kawan yang comel (motifff?? haha) dan baik hati, so layan kan je la walaupun masa tu hati sedang lara ;p


owh, video klip tu juga buat aku teringat sessi main Ukulele during Ukulele Malaya Picnic Session. hehe.

anyway,
here is lirik Lagu.
enjoy~ :)


Lirik LAGU - Bo Amir Iqram

Hariku
Harus dipenuhi dengan kehadiranmu sayangku
Fikiranku
Hanya dipenuhi dengan senyumanmu

Alangkah indah
Jika dirimu sentiasa
Di sisiku sayangku
Berikanku hanya satu
Hanya satu
Lagu

Hariku
Harus dipenuhi dengan kemanjaanmu cintaku
Fikiranku
Hanya dipenuhi dengan suaramu divaku

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images