The Big Bad Serigala Sale 2011!

11:55 PM


yer, saya jugak adalah salah seorang yang terjebak di sale 'Serigala Besar Jahat (Big Bad Wolf)'.

went there on Friday, right after office hour.
Oleh kerana kata Acha, berdua lebih baik, maka ai pergi ke MAEPS bersama dengan CZ :)

haaihh...
kenapa la my baby brother Haziq tu adalah adik lelaki bongsu yang dah besar..
kan ke best kalau dia seorang kanak-kanak perempuan comel yang baru berusia 6 tahun..
boleh la saye belikan buku-buku comel ni untuk dia.

huahuahua tahapehape je perangai ;p



Chick Lit!
Sila jadi gila sekarang!
har har.




OOHHH EMMM GEEEE!

English Classic!
geram geram geram!

tapi ai tak beli pun sebab dolu-dolu dah baca kan..
tapi agak tempted jugak nak beli untuk collection. tapi tak terbeli sebab by the time nak return balik pegi amek buku2 ni, BBW dah nak tutup (-__-)"



i know someone yang merupakan peminat Jeffrey Archer. Beliau asek dipuji-puji je si pakcik Archer ni, so i decided to buy one for meself. saje nak acu cuba try test best ke tidak. ngee. And yeah, Nora Robert.. ni pun sama. baru first time nak try baca. she's a well known author, tapi maybe sebab faktor usia beliau membuatkan ai tak pernah minat nak baca kot. Tapi lepas baca buku-buku Sidney Sheldon, ai dah tamau jadi manusia sceptical lagi.

tak kenal, maka tak cinta. betul? ;)

Baaaaanyak sangat buku, tapi tak terbeli sebab mabuk dalam lautan buku (over excited. haha) atau bak kata Ana, OVERDOSE. Rasa nak menangis bila tengok banyak sangat buku harga RM8. hahahaha. Selain novel, ai plan nak beli buku-buku Self Improvement, Deco, Travel & Cooking, tapi haram satu pun tak terbeli. Reason being, most of the books yang tinggal dah out-dated. *sigh* novel masih banyak yang best-best, tapi entah..mungkin sebab frust tak jumpa complete Twilight Series ( yang ada cuma New Moon), maka terus mood jadi kureng sket. *nangis*


Note untuk diri sendiri:

1. lain kali pergi awal-awal - on the first day or at least, the first 3 days. amek cuti if possible! haha. amek kau. book addict la katakan ;)

2. bawak telekung siap-siap & masuk dalam bag. jangan tinggalkan dalam keta. oh by the way; surau jauhhhh! menci betul.


To BBW:

you guys have done a real great job! everything is organized and totally under control. except for teeny tiny little details:

1. please la wahai BBW, next time buat surau dekat or at least, tolong buat DIRECTION SURAU kat dalam BBW tu supaya kami, muslim customer tak berpinar mencari surau :(

2. I think it's better if BBW is held somewhere in KL, like in PWTC..or KLCC.. Easy access. convenient for both yang ada transport & pengguna public transport (except for the parking space la. huhu) dan yang penting, senang nak lari ke sana waktu office hour.. hehe.


Sekian~

You Might Also Like

5 comments

Like us on Facebook

Flickr Images