Sunday, October 2, 2011

.just a little celebration.

on the day (Friday):






ooh, i got a gift from a friend (AA) too!
^__^


the next day (Saturday):

Makan at my MOST favorite lunch spot:
Asam Pedas Melaka @ Kg Pandan :)



Tea-time @ The Coffee Bean.


Dinner at my cousin's house.

takde gambar sebab already bloated time ni dan dah jadi malas sebab dah macam ulau sawa kekenyangan = tak bleh bergerak! haha.
Apa pun, malam tu, dessert yang paling terbaik adalah home-made Cheese Brownies yang Kak Ya buat.
delectable! ^__^

i should be going balik kampung that day (together with my parents), tapi sebab dah lewat sangat, maka tak jadilah pulang ke kampung.

Sunday:

today is my baby sister's birthday!


Happy Birthday Kakak!

i wasn't home, but i've already bought a gift for her the day before :
a stationary set untuk PMR. kuang3.
dah selamat berada di tangan dia dah pun :)

hopefully dia boleh jawab semua soalan2 exam dengan cemerlang.
aminnnn~

in the mean time, the 'celebration' continues..




Monday:


another birthday treat from Cameron Highland.
timekaseiii kepada yang memberi :)



Sekian~

You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

-Who Say , Selena Gomez-



// note:
nampak macam best, tapi ada jugak drama air mata hari Jumaat (malam) & Sabtu sebenarnya, especially bila pagi Sabtu tu my mom called and asked "ada celebrate b'day tak semalam?" - terus jadi sedih T__T . guess mom knew how loser her daughter is. nasib baik la kebetulan memang hari Jumaat tu MS belanja makan choc lava as my birthday treat..so takde la rasa loser sangat ;p and then ada pulak orang yang come to the rescue on Saturday, so rasa okay la sket.kesimpulannya, my birthday ain't that bad. ngeee~

2 comments :

kemang~ said...

aiyo...

tgh lapor niiiiiiii...

teringin nak mkn asam pedas tu

Gil Ra Im said...

asam pedas melaka yg tu mmg BEST IN THE WORLD~! hehe :)