Thursday, October 20, 2011

sila jangan teruskan pembacaan anda kalau..

.. kalau anda bukan Twilight Fan; who is also known as Twilighter or you can also be known as Twihard if you like.. oh i'm absolutely, definitely NOT a TWIHARD yer.. :D







teeeetttt!
cer teka ni scene yang mana? muahaha ;p

my expectation of this movie..?

erm.. entah la ek..
kenapa make-up muka R.Patzz tu nampak cam pelik je.. i almost thought that Edward's character was carried by someone else.. bukan almost lagi dah. aku siap imdb-ed sebab nak confirmkan betul ke tak itu adalah R.Patzz. haha.

bila tengok trailer, terasa macam tak sanggup je nak pergi tengok Breaking Dawn Part 1 ni.
apsal macam ala2 censored, ea? nak tengok pun rasa malu.. (-__-#)
tapi aku rasa, lagi 8 juta kali malu tengok trailer filem Klip 3gp kotttt.
Aku mati-mati ingat filem tu (3GP) filem seram.
T__T

TAPI,
at the same time tak sabar juga nak tengok Breaking Dawn sebab nak tengok wedding day Bella- Edward. oh yeah! oh yeah! *joget kucing*

btw,
aku actually tak berapa suka bila orang kata aku ni so-called-Twilighter sebab hellooooooo!
Bukannya Twilight semata-mata.
In fact, one of my favorite movie is Van Helsing yer, harap maklum.
that was long before i knew about Twilight.
AND yes, i do hate it when people condemning Twilight.
tahapehapeentah.
it's just a movie la weii. setiap orang ada minat masing-masing kan, so please learn to respect other people point of view also, okeh?
Lagipun, aku suka baca Twilight Series sebab kelakar, especially part Jacob.
ngeeeee~ :)

okbai~

2 comments :

mimizuzuhaha said...

jacob!
hehe

Gil Ra Im said...

ooo..bukan team tarabas,ek? ehhh salah citer. ngeee