Where were you 10 years ago?

11:19 PM

this thought hits me when my baby brother turned 10 years old on October 9th, 2011.
Sekejap je 10 tahun dah berlalu...


  • Sepuluh tahun lalu, aku baru je bergelar penuntut tahun pertama di universiti. proudly menyanyikan lagu Keunggulan Terbilang di DSI. Full of pride, bakal bergelar graduan alumni universiti yang sama dengan Ayah. ngeee~


  • Sepuluh tahun lalu, Haziq was not yet born. my mom was carrying him in her tummy :)
    Cuti semester satu, Haziq was born. and i was the one who took care of him. agak pelik sikit la... dah tua2 bangka, dapat adik kecik (-__-)" but i love him to bits. and the rest is history :)


  • 10 years ago, i was still a teenager. not yet 20. young and free. wheeeeeeee!! ^__^


  • 10 years ago, Abang was 6 years old. masih selebet. tak kiut ;p now he's 16. tinggi macam galah. dah jadi anak bujang. belajar di salah sebuah boarding school ternama. dah reti nak pakai hensem-hensem. dah reti nak wangi-wangi. dan ramai peminat dikalangan gadis-gadis. euuuwww.


  • 10 tahun lalu, Kakak berumur 5 tahun. my cute little baby sister. senyap dan berdiam diri walau dibuli oleh Abang. now she's 15. dah pandai pakai cantik-cantik. err in fact, dia yang ajar Kakak-kakak dia yang lain cemana pakai shawl ala Hana Tajima, boleh? kitorang sumer belajar daripada dia. ha ha. (-__-)" now Kakak baru habis PMR. tak tahu la cemana result dia nanti. harap2 cemerlang. aminn.




Dan macam-macam jadi in the last 10 years. but that will be in the next entry :)




// return ticket to Terengganu = RM200. mak datok mahalnye! tapi sebab macam dah malas nak pikir2 lagi, beli je la.. lagipun, it's way cheaper than MAS. didn't check Firefly, though. macam tak konfiden je nak naik katebang tu... masih teringat pengalaman Mrs Eeza dulu.. iskh. T__T

//nampak gaya, plan bercuti sambil berkenduri kawen di Langkawi tak dapat di execute. aku dah takde cuti. huhu. flight pulak mahal! flight to Penang pulak sold out. haiih.. sabar je la.. *sobs* road trip? err.. tak koser nak membuang masa di highway.. lain la kalau cuti panjang, nak jugak ber road trip. KL-Penang-Langkawi-KL ;p

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook

Flickr Images