Tuesday, January 24, 2012

The Arabs Wedding *update*


continue from this entry.


my family & i went to Johor during CNY holiday to attend our relative's wedding.
FYI, wedding family dorang ni is something not to be missed. seriously!
i'll tell you why later,ok? :)



the walkway to the wedding dais.


niceeee!

my cousin & my sister

nikah dais.

haaaa..
kalau nak tau..
darah Arab family ni masih lagi kuat.
paling seronok time wedding - meriah gila!


see kat atas tu,
ada a few of their relatives yang sporting gila, boleh selamba je menari kat situ.
tu belum malam lagi tau.
kalau malam, laaaaaaaagi happening!~
bak kata cousin aku,
'kalau nak tengok Arab mabuk, tengok malam ni..'.
lol~!
(mabuk menari tau, bukan mabuk minum ;p )

too bad la, so far semua wedding adik beradik dorang ni aku attend siang je..
tak pernah sempat tengok part malam.
tengok dalam video je.
sobs..
T__T

dua-dua cantik kan?
^__^
both are beautiful. smart and successful.
one of them pernah featured in a magazine as a young successful bussiness woman.
they even have their own Travel Agency, okayyy.
jeles tak??? iskh.
bestnyaaaa...
aku ni apa pun tader :(

solat sementara tunggu the groom sampai.


haa.. amek kau, ada 2 tol.
dah la ada tol, pastu ada sessi berbalas pantun pulak tu.
hahahaha.
kelakar jugak la time nih.




tempat paling strategik 'menonton' acara wedding reception ni.
tau sebab apa..?





....









.......

















...............
yeaaah!
betul-betul depan pagola tu ada candy buffet, yawww!~

Haziq melayan perasaan..


us with the brides :)

0 comments :