Air Asia Big Sale 2012

9:01 PM


Sungguh la kesian kepada kawan-kawan yang lambat booking untuk Big Sale ni. the real SALE was only during midnite on the February 15th aje. memang murah gila-gila. syukur sempat beli, BIG THANKS to Cik yang Rajin Stay Up Buat Thesis Sambil Browsing AA. (she called me at 2:30 in the morning! ) Ana, it was very intense kan? adrenaline pumping macam masuk Amazing Race! hahahaha! nasib baik rezeki berpihak kepada kami sebab lepas tu harga makin naik dan naik..dan terus naik.. only within an hour time! last night, one of my friend bought the return tickets, same travel time with us BUT it cost her double from what we paid; which is HIGHER than normal price (yerp, i've been surveying the tix eversince early January this year, harap maklong ;p) .
memang macam siot la kan AA nih.
kesian kawan aku tu.. yang lagi tiga orang tu pun taktau apeciter... T__T


anyway, good luck to those yang masih gigih mencari tiket, ya!
:)


credit above image to google.

tak tahu la dapat pergi ke tak ke pulau ni sebab jauh rasanya.
apa pun, harap-harap ada la rezeki untuk jejakkan kaki ke sini.
AMINNNNN~
^____^

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook

Flickr Images