Monday, February 20, 2012

Hilang fokus

over excited.
bahaya betul kalau over excited ni, takut kalau plan tak menjadi, maka akan meroyan la aku gamaknya. huhu~

sekarang hampir everyday cari info mengenai Tempat Kejadian No. 2, walhal yang nak perginya lamaaaaa lagi.
teruk betul. bukannya nak fokus untuk yang upcoming trip ni. ish.

anyway,
aku nak bagi nama untuk trip2 yang akan datang ni supaya aku tak confuse. hehe.

  1. The Beach (Sun, Sand & Sea yawww! hehe)
  2. Err.. yang ni susah sket nak bagi nama apa without sounding too obvious. hurm. So, for the time being, i'm gonna call it as TK2 (Tempat Kejadian no. 2. - > hahahaha memang tak kreatif langsung! ;p)

apapun, satu hape pun aku tak prepare lagi, especially untuk The Beach. Passport expired bulan 7 ni. tak sangka dah 5 tahun dah usia passport tu. tapi hampeh je, bukan guna sangat pun. membazir je. *sigh*. takpe lah. pasnih nak renew amek yang minimum je kot.. ke caner? adeihh. *garu kepala*

0 comments :