ahoyyy!

9:58 PM


hoi lamanya tak update blog.
nak buat camno kan.. busy keje..kalau tak busy keje, saye busy tido pulak. huhu~
my life has been totally crazy this past few months. rasanya my brain pun dah tahap takleh function properly dah ni sebab overload. T________T

another reason sebab makin malas update: sebab asek update via fb, twitter, instagram, etc. so rasa macam no point je nak repeat the same thing dalam blog. plus, with better privacy. cewah. bajet macam artis pulak kan, nak privacy bagai ;p but yeah, i miss this 'ol-blog-of-mine too.


looking back to my past entries,
saye masih hutang entry Koh Samui: Last Day.. hahaha dah nak masuk ke penghujung tahun, entry lama masih tak berupdate. sumimasen :(

tayar bocor on the way ke airport Surat Thani. kau ado? huhuhu~


i'll update as soon as possible, insyaAllah.. tapi most probably entry bergambar je la memandangkan saye dah keterlupaan all the details. hihi~

entry raya pun takde update. haish.

pakai baju tahun lepas je..


kononnya nak update daily masa hari raya aritu, tapi malangnya too busy melayan tetamu dan kami adik-beradik too busy melayan series Once Upon A Time sampai season finale, maka takde lah daily update Hari Raya. hehe.



hopefully pasni akan ada masa untuk update blog kesayangan nih..
see ya later, alligator ;)





You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images