Sunday, December 2, 2012

one last song



This is one of my favorite song when i was in Matric. that was like err.. more than 10 years ago (ok. it was 12 years ago.) gosh! that old?!  T__T
Accidentally tau lagu ni sebab ada dalam cd mp3 yang dibeli di Komtar, Penang. haha. Dulu mana la nak download2 nih. internet kat rumah pun pakai dial-up tenenet tenenet, kalau guna internet tetengah malam tu siap cover dengan kain selimut bantal supaya tak bising satu rumah dengan bunyik modem. haha. 

Tak pernah pun minat A1. tatau la apsal. mungkin sebab zaman remaja dulu i was a kipas-susah-mati BSB & N'Sync kot. Plus, dulu minat gila Lifehouse, Green Day dan yang seangkatan dengannya, so rasa tak cool laa dengar lagu2 Boyband (tapi BSB dikecualikan, ok!. hahahha) Tapi bila dengar lagu2 A1 yang kebetulannya ada dalam cd mp3 yang dibeli tu, tak sangka baaaaanyak rupa-rupanya lagu yang best dari A1 dan O'Town. Tapi yang favorite from A1 of course One Last Song. Another one, i like The Painter from O'Town. sampai sekarang pun suka lagi lagu tu. sweet gila kot lagu tuh. cairrrr ok! ;p

0 comments :